13.06.2024

Борисов се изяви за пореден път като адвокат на Кирил Петков, с когото довчера се съдеха.

Е, няма как, всичко е в името на евроатлантизма.

„Кирил ми каза, че със Спас Русев не са си говерили, само са пили кафе“, поясни Борисов пред журналисти относно скандалното рандеву на маса между партиен лидер и сенчест олигарх-лобист, заснето от Соня Колтуклиева и ПИК.

И с това вероятно темата трябва да се смята да изчерпана. Кафе са пили, не са обсъждали препродажбата на Нова телевизия, например.

Всичко е окей, в некоалицията си вярват.

А, Борисов анонсира, че Кирил щял да коментира темата „при Цветанка Ризова“.

Аз не знам коя е Цветанка Ризова, някоя фризьорка ли? За медия „Цветанка Ризова“ не бях чувал досега и е странно, че Борисов рекламира нещо, което го няма.

Изобщо сглобкаджиите си живеят в своя омагьосан свят на цветанки и калинки. И си вярват, че вечно ще им се разминава. Чрез нахалство към прогрес. Телевизиите работят „на шест“ в тяхна полза, институциите са обладани, сега и Конституционния съд превзеха.Какво би могло да развали пасианса им?

Само ако бай Тръмп бие шута на Галя от посолството, но дотогава – я камилата, я камиларя.

Сглобкаджиите живеят ден на ден, от кражба до кражба, от овладян регулатор до похитено министерство и оглозган бюджет.

P.S. Г-н Борисов, може ли да попитате Кирил и защо шефът на държавната ББР Цанко Арабаджиев защо разнася из ресторантите бебешката количка на любовницата му Лена Бориславова в работно време? Вярно ли е, че Лена му е обещала да стане шеф на Комисията за финансов надзор, или да?

Недялко Недялков