27.07.2024

Анастасия Гешева

Продължава с пълна сила войната за истината. Това е реалната ситуация, в която живеем. Изключвам от истината всички официални медии, там по силата на някакви измислени правила е невъзможно нещата да бъдат наричани така както са.

Обръщам се към неофициалните медии и общественици, които коментират събитията. И там не се постига нивото на истината. По ред причини, някой не вярват, други не знаят, но истината се заобикаля или отсъства.

Единствено във фейсбук и Телеграм, социалните мрежи, които България ползва най-много, се говори сравнително директно истината.
Без тази истина нищо не може да се обясни и разбере.

А тя е, за пореден път ще я кажа, че съществува тъмен елит с център западните „демокрации“, който беше таен, вече не е таен и който контролира и ръководи целия свят в някакви свои дневни планове и по този начин влияе върху живота ни по един абсолютно неестествен начин.

Главните му влияния са:

Политически контрол. Отглеждане и инсталиране на политици и елити отгледани и поставени за провеждане на точно определени политики, които касаят елита, а не хората.

Икономически тоталитарен контрол от векове, чрез който светът е портфейла на този елит. Усвояват, чрез колонизиране, използват и потребяват НАШИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ СОБСТВЕНОСТИ и това те правят от векове. От векове!

Обществен тоталитарен контрол чрез контрол върху информацията и манипулиране на информацията. Тук ресурсът им е огромен, всяка сфера на обществения живот е подчинена на тях и всичко, което ни се струва свободна инициатива, е проект, излязъл от тях и контролиран от тях. Всичко.

Медиен тоталитарен контрол.
Тук какво да кажа? Само ще кажа, че доказано медиите и журналистите, които обслужват този тъмен елит, са добре заплатени.

Културните дейности. До една подчинени.

За здравето или добро, или нищо. Аз казвам – Нищо.

Непрекъснато се налага да го напомням, защото при всяко събитие, виждам как се търсят какви ли не обяснения и оправдания защо така или иначе се е случило. Няма смисъл от това!
Единственото, което има смисъл, е да се реши глобалния световен проблем с участието на този елит на върха на еволюционната пирамида. Той трябва да бъде махнат от върха и на негово място да бъде поставен естествения природен връх на пирамидата – Бог.

Това е целта на сегашните събития и задачи на човечеството – освобождение от този елит. Чак след това ще се говори за друг начин на живот. Докато тези хора и техните структури съществуват и участват във властта и в икономическите и обществените процеси, е невъзможно да се постигне нов модел на живот.

Те ни ограбват всеки божи ден.
Така живеем, с една много малка част от това, което наистина произвеждаме като човешки същества.

Целта на този пост отново не е да се плашим, а да разбираме света, в който живеем!

И като кажат, ама как еди кой си в Русия се самоубил? Ама не знаете ли в САЩ и Англия колко политици, общественици и икономически фигури се самоубиха??? Докога в Русия така? А докога в целия свят така?

Мисията на инспектиращите ядрени централи ще остави свои представители в Запорожката АЕЦ. Снощи беше направено изявление от тях, че „много информация“ са събрали. Въпросът е дали ще им позволят тази информация да я разберем и ние. Защото тя касае режимът на Зеленски, а не Русия.
Доказано по централата има нанесени огромни структурни щети, това също беше оповестено официално.

Сега вече идва процесът, който описах в предния си пост – борбата за истината – кой стреля по централата и се опитва да я разруши?

Ето основното, което е важно за Запорожката АЕЦ.
Чрез нея Русия иска да докаже, че режимът в Киев е подготвял ядрена бомба от използваното гориво на централата, която да насочи срещу Русия. Което беше една от трите основни причини Путин да стартира така наречената СВО на 24 февруари 2022 година. Русия иска да докаже и че зад този план седят западните кукловоди на Украйна чрез Уестингхаус. Целта на Русия е чрез фиктивно свободните световни институции да покаже на целия свят истината в Украйна.
А Зеленски от своя страна иска всичко това да остане в тайна.

ЗАЕЦ – втори Азовстал, ключова точка в операцията със злото.

Няма досега път, в който Путин да не е успял. Може би сега ще е за пръв път, но се съмнявам.

Анастасия Гешева