27.07.2024

СЕЛСКИ ВЕСТНИК НА ФИНАНСОВ СХЕМАДЖИЯ И СЪЗДАТЕЛ НА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА ЗА ЩАВЕНЕ, ОБЛЕЧЕНА И В ПАРТИЯ, НАБУТА „АФЕРА“ В „ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА“. ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, КОГОТО ДАНС, МВР, НАП И „ФИНАНСОВ НАДЗОР“ РАЗСЛЕДВА ЗА МАЩАБНИ СХЕМИ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, ПОРЪЧВА ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ, ОБЯВЯВАЙКИ СЕ ЗА „ЧОВЕК ОТ НАРОДА“

Лицето Ивелин Михайлов, което е разследвано за финансова пирамида, финансова Схема за пране на пари чрез „Исторически парк“, поръчало „журналистическо разследване“ в селския си вестник „Красиво Ветрино“.

Голям майтап.

Селяндурския буламач, наречен „журналистическо разследване“ в селския вестник на лицето Ивелин Михоайлов е подписано от … „Родолюбец Храбър“.

Още по-голям майтап.

Лицето – поръчител на идиотския писмовен тюрлюгювеч Ивелин Михайлов, което така и не преодоля селяндурския си акцент, когато говори, очевадно е накарал някой или някоя негова прислуга да се упражни в журналистическия занаят.

Трагичен майтап.

Първо, когато си „храбър“ и правиш „разузнаване с бой“, както пък се пъчи въздебеличкият ПОДполковник, а не полковник, както нагло лъже, Николай Марков – ортакът на финансовия Схемаджия Ивелин Михайлов, не се подписваш с псевдоним „Родолюбец Храбър“, а си пишеш името.

В случая „храбрите“ партийни „Величия“ се посират от шубе, защото ако въпросният идиот, който е написал така наречената публикация, се подпише, ще отнесе съдебни дела за набедяване и клевета с огромни искове.

Всъщност „журналистическото разследване“ в селяндурския вестник на финансовия измамник Ивелин Михайлов „Исторически парк“ е миш маш от нещо, като нищо, което „доказвало“ „мафия“ срещу която се бори баш финансовият фараон Ивелин Михайлов, наречен „човека от народа“.

Имаше на времето един „човек от народа“ и така казваха на Тодор Живков. Честито на балъците, лековато повярвали на партийката на схемаджията Ивелин Михайлов, заедно с ПОДполковника, който лъже, че е полковник.

В изумените връзки и преплетки, които е спретнало лицето Ивелин Михайлов за да „докаже“ „престъпна държава“, е набутало и сайта АФЕРА. Както и мен, Веселина Томова. Щото съм била приятел с шефа на РИОСВ – Варна Ерджан Ебатин, когото съм наричала „сладко Джани“. И съм ходела на екскурзии с него в Турция.

Топ идиоти „величия“.

За съспенс са вкарани и Даниел Славов – Дънката, както и Николай Чирпанския, че да хване дикиш тъпотията, наречена „журналистическо разследване“ срещу „мафията“.

Палячовци. Наричащи се „човек от народа“ и „партията – това съм аз!“.  

Единият – Ивелин Михайлов – „човекът от народа“ с тотални финансови престъпления по които работи НАП, ГДБОП, МВР, ДАНС и Агенцията по финансов надзор, зарибяващ наивниците, щавейки им парите.

Другият – Николай Марков – „партията – това съм аз!“, който пък е ПОДполковник, а лъже, че е полковник, вкаран в Схемата за да облече тази финансова пирамида политически, зарибяващ наивниците с налудничави лакардии от хиляда и една нощ.

Всъщност на лицето Ивелин Михайлов са му много важни едни соларни инсталации, които не може да прокара и заради това всички, които не уйдисват на поредната му Схема, са „мафията“ и „престъпната държава“.

Всички, които пишат ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНАТА ФИНАНСОВА И ВЕЧЕ ПАРТИЙНА СХЕМА НА ЛИЦЕТО ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ СА НАБУТАНИ В ЕДНА МАНДЖА И СА ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО „ОПГ“.

Нищо, че описаните взаимовръзки на АФЕРА с кръга „Капитал“, например, направо са абсурдни и смехотворни, нищо че, „аргумента“, че Веселина Томова била приятел с Ерджан Ебатин е голямооото доказателство, че са „престъпната държава“.

Вие разбирате ли за какви идиоти става дума, за които ако нямате и грам акъл, ще гласувате?!

Алооо, селския бек Ивелин Михайлов, ами приятел съм с Ерджан Ебатин и то от 20 години. Е-е?! „Сладко“ не го наричам само аз Джани, а всеки, който го познава. Анадънмо?!

Да, и ходя с него на екскурзии, където си поискаме. Е-е?! Това ли ни прави „престъпна държава“? Ти като ходиш по света с ПОДполковника, питам ли те доколко си балък за да не знаеш с кого точно се мандахерцаш, турнат ти НЕслучайно, а?!

Ама разликата между теб и мен, селски бек Ивелин Михайлов е, че ние двамата с Джани не сме финансови измамници, нито правим измислена партийка, нарцистично наричана „величие“, а пътуваме и се забавляваме, както правят нормалните и лишени от определени нарцистични разстройства хора.

Апропо, пак ще ходим до Истанбул, искаш ли да те вземем, че да изнесеш една „менторска лекция“ на Ердоган, щото нали си много отворен и ще правиш „Велика България“?!

Истината е, че истерията на това лице Ивелин Михайлов е именно защото примката около шията му се затяга и той е наясно с това, предвид разследването на куп институции относно финансовата му измама. И за да отклони някак вниманието от собствените си зулуми, решил да се прави и той на „журналист“, скалъпвайки безумия за всеки, който е дръзнал да му осветли финансовите схеми.

Като си толкова „храбър“, „Родолюбец Храбър“, що не се подпишеш, бре, че да застанеш пред съда и да си платиш гяволъка?

Колкото повече истерично продължаваш да се осветяваш с непремерени думи и действия, толкова повече сам се нахакваш. Няма как да избягаш от това, което си натворил.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

А за такива финансови измамници могат да гласуват единствено наивни, ама непростимо наивни и безпросветни хора. Да не кажем по-тежката дума.

Веселина Томова

afera.bg