07.10.2024
ivanov

СКОРО ВСИЧКИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС ЩЕ СТАНАТ АКАДЕМИЦИ

В БАН ИЗБРАЛИ НОВИ 11 АКАДЕМИЦИ, ВСЕ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС.

ЩЕ ИЗБИРАТ И ДЕСЕТКИ ЧЛЕН-КОРЕСПОНДЕНТИ, ТАКА ГОРДО СЕ ХВАЛЯТ В САЙТА СИ ШЕФОВЕТЕ НА БАН.

ТЕЗИ НОВОИЗБРАНИ, КАКТО ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ СТОТИЦИ „УЧЕНИ“ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ПОЖИЗНЕНО ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО ЕДНА АКТУАЛИЗИРАНА БРУТНА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА КАТО БОНУС НАД ВСИЧКИ СВОИ ДРУГИ ДОХОДИ.

Десетки и стотици нови академици и член- кореспонденти се пръкват всяка година, сами се избират, заради далаверата с тези пожизнени ежемесечни бонуси от много хиляди левове, която им осигури правителството на Сергейчо Станишев с постановление на Министерски съвет №284/21.11.2008г.

Вижте го тук: Безплатен Държавен Вестник издание – Официален раздел , брой 103 от 2.XII.2008

Никъде по света, освен в Северна Корея и Куба, няма държавна академия, навсякъде науката е в университетите!

И никъде няма такива огромни бонуси за нищонеправене!

Значи хората с депутатски заплати, сега те са около 10 000 лева, не са 240 души, а са много повече, няколкостотин души, може да наближат 1000 души.

ЛУДИ ЛИ СМЕ?

Тези пари са от нас, простодушните данъкоплатци. За Бог да прости.

ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ИЗДЪРЖАМЕ 10 000 ДУШИ СОФИЯНЦИ В БАН ДА „ИЗСЛЕДВАТ“ КОСМОСА, ЧОВЕКА, ОБЩЕСТВОТО, НАСЕЛЕНИЕТО, ЗНАНИЕТО, ОКЕАНИТЕ, МАРСИАНЦИТЕ, ИЗСЛЕДВАХА ДУПКАТА В ЦАРИЧИНО, ДА РЕКЛАМИРАТ ДАВУТОГЛУ, ВАРТОЛОМЕЙ И МЮФТИЯТА МУСТАФА ХАДЖИ…

ЧЕ ОЩЕ ИМ ДАВАМЕ ПОЖИЗНЕНИ МЕСЕЧНИ БОНУСИ.

ПРОБЛЕМЪТ „БАН“ СТАВА МЕДИЦИНСКИ, ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!

Отворете сайта на БАН и ще видите кои са 42-та научни института: Институт по океанология (имат само една спукана надуваема лодка), Институт за изучаване на космоса, друг Институт по астрономия, Институт за изучаване на населението, друг Институт за изучаване на обществото, институти изучават човека, изучават и знанието (?!), математиката, българския език (там от 1970 г. правят един Етимологичен речник, за 55 години стигнаха до буквата „Т“).

Имат 9 биологически института.

Във всеки институт на БАН „работят“ средно по 240 души.

Те нямат работно време, повечето не ходят на работа, даже нямат работни места.

Харчат в БАН годишно стотици милиони левове, за какво никой не знае.

В БАН 30 години работѝ „ученият“ Владко Живков (интересни са тезултатите от научната му дейност), работѝ Аксиния Джурова, работѝ Лъчко Гришов Филипов, работи синът Иван на идеолога на Възродителния процес Илчо Димитров от ЦК на БКП, работи някой си Гранитски (иначе Иван Йорданов Димитров, агент-доносник на ДС с псевдоним Огнян), там е и някой си Петко Пѐтков, и той агент и др.

Академик е псуващият Веждю, академици са Тодор Павлов с веждите, Той е бил организатор на атентата в църквата „Св. Неделя“, академик е някой си Сава Гановски от с. Овча могила, председателят Воденичаров, и той академик, разработва магнитни мини, академици са Антон Дончев, май и Хайтов, мрачният Светлин Русев, един друг „установи“ пък връзка с извънземни, академици са известни крадци на чуждо творчество (откраднаха и издадоха като свои книги произведения на Фани Попова-Мутафова, на Яна Язова и др.)

Почти всички в БАН са комунисти, отроци на комунистическите сатрапи, стотици са агентите на комунистическата ДС.

Почти всички ръководители на институти са агенти на ДС. Според Решение на Комисията по досиетата над 50 души от ръководството на БАН са агенти на ДС.

Много от останалите също са агенти. Това са факти. Вижте ги тук:

https://www.comdos.bg/media/stories/reshenia/110-%D0%91%D0%90%D0%9D.doc

Вижте и долу в скрийншота един малък списък на шефове на БАН, които са агент-доносници на ДС.

Много са академици без нито една тяхна лична научна продукция, нито една научна монография, само с натрапено включване в „научни колективи“ от техни близки и подчинени, станали са „учени“ само с връзки в БКП/БСП и с доноси и рушвети.

ВСИЧКИ АГЕНТИ НА ДС – АКАДЕМИЦИ! УРААААА!

Петър Иванов