20.05.2024

На 21 март в Експозиционен център „Флора“ в Бургас ПП „Единение“ ще проведе публично събитие, насочено към създаването на морални устои и единно мислене за бъдещето на България. Срещата ще се състои от 18:30 до 20:30 часа, на която ще присъстват представители на партията, включително председателите Иван Христанов и Иван Манев, както и нови съмишленици и гости от различни Общини в бургаска област.

„Единение“ е партия, която цели да постави акцент върху значението на националната идентичност, земята и суверенитета като основни стълбове на българската държавност и общество. Чрез събитието си в Бургас организаторите изразяват ангажираност към изграждането на по-силна и обединена България, основаваща се на морални ценности и съвременно мислене​​.

В последно време структурата в Бургас активно участва в местни инициативи, което показва тяхната активна позиция и желание за промяна​​.

Инициативата на „Единение“ в Бургас е свидетелство за стремежа на партията към реализация на конкретни действия и политики, насочени към подобряването на живота на българите. Срещата отваря диалог между гражданите и представителите на партията, като дава възможност за обмен на идеи и формиране на общи цели за развитието на държавата.

Организаторите на събитието призовават всички техни съмишленици от различните Общини в областта, припознали себе си в устоите на ПП „Единение“, да заповядат на срещата.

Home