27.07.2024

Тази година за пръв път ще се усети присъствието и действието на антиглобалистите сили в управлението на света, поради което смятам, че ще преживеем не един и два много тежки моменти и у нас, и в Европа, и в света. В повечето време не сме в състояние да се огледаме колко път сме изминали.

Например, откакто Тръмп беше на власт и ПОЗВОЛИ да му бъде отнета тази власт, светът буквално прогледна за чудовището, което наричам Дълбоката Държава. От тайни и невярващи конспирации днес виждаме, че много от техните процеси са достояние на политическия и икономическия живот. И това са само 4 години! От първото масово контролиране, каквото беше изкуствено създадената пандемия, през началото на СВО в Украйна до днес, когато Тръмп като кандидат президент открито говори за глобалната тъмна държава и нейните дела.

Сега си представете след още 4 години какво ще бъде, ако можете. Тоест, процесът на осветяване на тайния тъмен елит и плановете му е не просто напреднал, той препуска. И скоростта му само ще се увеличава, няма да намалява. Но докато върви това глобално планетарно разкриване, ще преживеем много тежки неща, защото те ще се опитат да задействат всичките си гадории и някъде и временно ще успеят.

Главната причина за успеха им остава същата – глупостта, зомбирането и доброволното предаване на хората. Разбира се на някаква част от хората. Но все пак те разполагат с хора. И това всъщност е целта на текста. Да кажа и покажа колко дълбоко потъват и се изменят към грозота и безумие тези хора, които им вярват, харесват ги и вървят с тях.

Например, вчерашните простотии с бюста на граф Игнатиев във Варна, разкриха пореден пласт въпиюща неграмотност у почитателите на глобализма. Защото граф Игнатиев е един от най-значимите представители на българската позиция и интереси в тогавашната руска империя. Следователно, радостта от случката демонстрира кастрирането на мозъците им, историческата им неграмотност и липса на емоционална и духовна интелигентност.

Всъщност това им е определението – индивиди, които не мислят с категориите на здрав, изправен и чист организъм, защото са програмирани хора, които ослепяват, оглушават и закърняват с всеки изминал ден. Даже не са вече умни и красиви или жълтопаветници. Това са хора, забравили реалността. И това е световен феномен. Абсолютно същото е положението, състоянието и външния вид на подобните им във всички държави, в които вирее тази тъмна субстанция. Тези хора са политически, етически, исторически, идеологически и биологически неграмотни.

И тук титлите им, образованията им, позициите им в социума, паричните им наличности нямат никакво значение. Което си е още един феномен, как може човек, който се е учил и то много, да е неграмотен. Не знам как, но ето, факт. Но бих искала да спомена и още нещо, винаги го подчертавам. Общото, което обединява хората, харесващи този тъмен елит на Запада, е бездуховността, безбожността или изкривена, фалшива и празна набожност. Наскоро един такъв обществено значим феномен, детето на известен телевизионерски клан от арменски произход демонстрира именно това, отношението си към Господа. Ами без да му гледам сивито мога моментално да му кажа какво ще е бъдещето му.

Малко яснота за ситуацията в Газа. По данни на най-добрия военен кореспондент в палестинската автономия наземната операция на Израел в Газа предизвика много разрушения, смърт на цивилни, бежански поток, но не постигна целта си да овладее сектора. Все още има израелски и чуждестранни заложници у Хамас, а Хамас е в пълна сила, независимо от ударите по организацията. Извеждането на част от израелската армия от Газа миналата седмица всъщност представлява край на наземната операция. Която, повтарям, не е изпълнила задачите си. Очевидно е, че става дума за прегрупиране и пренасочване на ударите.

Всички данни сочат, че Израел се готви за нападения срещу Ливан заради Хизбула. Много важно, позицията на Нетаняху в правителството е много тежка. Доверието в него е просто катастрофално, което го принуждава да прави катастрофични неща, за да се удържи на власт. Тази сутрин беше разпространена информацията, че израелските болници са получили нареждане да се подготвят за вълна от ранени. Всичко това е на фона на информацията, която ще проследим, че Израел и САЩ имат намерение до 1 март да са прочистили етнически Газа. Според руските наблюдатели поредното обиколно посещение в Близкия Изток на Блинкен, което включваше всички двойни играчи в мюсюлманския свят, които сътрудничат на Израел – Турция, Катар, ОАЕ и СА – не е довело до задоволителни резултати главно, защото Нетаняху категорично не желае да се съобразява с геополитическите интереси на САЩ. В Червено море все още няма развитие.

Анастасия Гешева