27.07.2024

Въпреки, че в България няма никакво развитие на европредставителството като идея, в главните държави на ЕС настъпиха не изненадващи резултати. Проамериканската и антируска политика на Съюза претърпя тотален провал на евровота вчера.

Честно казано, не вярвах, че ще го кажа, но Европа на здравия разум е все още жива. Защото на континента са се увеличили за тези 5 години тоталитарен урсулизъм хората, които прозряха гнилото и лъжливото в това управление. Много държа да подчертая, че в този изтекъл мандат на евроуправлението влизаше и безпрецедентния опит за изкуствен концлагер, наречен ковид. Урсулизмът претърпя провал, въпреки, че либералната ЕНП печели мнозинство в ЕП. Обаче в държавите на най-либералния американски колониализъм правителствата падат.

В Германия, Франция, Белгия, Испания и Австрия, остриетата на глобалисткия режим в Европа, управляващите загубиха, във Франция и Германия КАТАСТРОФАЛНИ резултати. Макрон разпусна парламента, в Белгия премиерът подаде оставка. В Испания и Германия засега няма промяна. Всичко това показва, че политиката на Европа не е желана от европейците. И полюсите са само 2 – за Америка и против Русия. Европейските граждани не харесват това. И още, не харесват зелената сделка, според мен тя отива в историята, не харесват пандемичните глупости, ваксините, с които ги набиха, не харесват отказа от руски енергоизточници и затварянето на индустриите.

Тези евроизбори са провал и за Байдън. За политиката му са пълна катастрофа. Също и за Зеленски, неговите хора в Европа ГУБЯТ КАТАСТРОФАЛНО изборите. Дори не знам в петък в Швейцария какво ще стане. Тези избори са може би най-чистата фирма на изявление на европейците какво мислят за Украйна! Не желаят да носят корумпирана и нацисизирана Украйна на гърба си, не желаят да и дават пари и оръжия.

За България това не важи. С изключение на Волгин всички останали са пудели на САЩ. Но пък българите показаха какво мислят за ЕС чрез избирателната активност.

Анастасия Гешева