05.12.2023
Много хора ме питат: Как да си върнем България?
.
Проста работа. Но не за прости хора. Тия, които ги виждате от 30 години, не трябва да ги виждате вече. Нито тях, нито децата им, нито партиите им, нито спомена за тях да съществува. Нищо, освен лек вкус от кубинска пура в устата след глътка малцово уиски.
И дискретен аромат от изгорял барут.
Не забравяйте имената на партиите и лидерите им, които гласуваха в парламента „за“ изпращане на оръжие на Украйна в пълно противоречие с настроенията на българските граждни. Тези партии подмениха волята на цялата нация, защото аз не съм срещнал нито един гражданин, който да е заявил открито, подобна мотивирана подкрепа. В този смъсъл ГЕРБ, ДПС, ПП, БСП, Демократична България и Български възход на онова нещо Янев, извършиха национално предателство и с действията си замесиха България във военния конфликт. Доставянето на оръжие на една от воюващите страни не е просто „търговия с оръжие“, а заемане на страна и другата воюваща страна вече има право да употреби оръжие и срещу доставчиците. Такива са правилата произлизащи от медународните документи относими към запазване на неутралитет на произволна страна и всяка друга интерпретеция е долнопробна лъжа.
.

Всички знаете, че украинският фронт се командва от Рамщайн и това командване е натовско, не украинско. По тази причина България няма как да запази неутралитет, освен ака не се движи по унгарската политическа тангента. Но българските политици и техните партии правят точно обратното за съжаление. Затова считам, че трябва сериозно да помислите по темата и дори да сте били симпатизант или член на някоя от тия вражески за страната ни партии, вднага да се разграничите от тях като не гласувате подкрепа на предстоящите избори. Нещо повече, трябва да говорите лично с всеки ваш познат и да му обясните, че няма нищо лично в това, да се събудим. Горните партии докараха на България кафявата чума и ние сме неделима част от нейната военна подкрепа в Украйна. С нашите оръжия и логистика, а скоро и с войници, ще бъдат убивани нашите вековни руски братя и сестри в Христос, нашия Бог.

.

Затова се събудете, станете активни и бойкотирайте напълно тези фалшиви избори, които неминуемо и независимо от вашата воля ще произведат „пак от същото“. Това е неизбежно, защото така работи мафиотизираната и престъпна държава в която всеки нов партиен играч е скрит слуга на някой утвърден бандит. Зная, че много от вас мислят, че техния глас може да бъде в полза на тоя или оня, но това се дължи само на неразбиране и манипулация от страна на алчни, лицемерни и подли същества.

България е отвлечена и съкрушена държава! От терористи.

Първо трябва да си я върнем, а след това всичко останало с много ясни правила.

Николай Марков
%d bloggers like this: