15.04.2024

Страхил Ангелов

Партиите на Посолството, чрез които колониалната администрация управлява държавата ни, се надпреварват кой по-енергично ще вее украинския флаг и кой ще заклейми Русия и народа и по най-грозен и обиден начин. По цял ден слушаме бодряшкият вой на евроатлантиците и за капак снощи по улиците на София маршируваха украинци, които крещяха озверели: „убийци“ по адрес на български граждани, които отказваха да ги приветстват. Забележете, чужди граждани, организирани от местни подлоги шестват с украински знамена в столицата ми и с пяна на уста ме наричат „УБИЕЦ“!

Трите национални телевизии, воглаве с обществената, всъщност са украински и ние сме принудени да плащаме, за да гледаме и слушаме по цял ден евтина украинска пропаганда, а снощи с умиление отразяваха шествието на озверялата хохолска тълпа, която се мъкнеше по софийските улици строго охранявана от българската полиция!

Естествено, българското Народно събрание бе осветено с цветовете на украинския флаг и на сградата бе изписано на украински: „България е с вас“! Коя България? Онази на Посолството и неговите креатури, които са се самонарекли „елит“ ли? Защо например преди дни, когато отбелязвахме годишнина от обесването на Левски не прожектираха неговият лик на сгради из страната и най-вече на Парламента? Много просто! Защото Апостола не е украинец и респективно не представлява интерес за наместниците и техните господари. Някак си не е евроатлантическо да се преекспонират национални символи и идоли, заради които продължаваме да се наричаме българи!

У нас евроатлантизъм е синоним на лицемерие, пошлост и слугинаж! Този термин предизвиква само и единствено погнуса и ненавист. Евроатлантизмът се отъждествава с дебългаризация, погром, разруха и с всяка мерзост, която се налага отвън, а продажният ни политически елит се опитва да ни налага като шаблон!

Няма да се учудя ако в скоро време назначенците на Посолството все пак се решат и по случай Националният ни празник на сградата на Народното събрание редом с украинското знаме се появи и надпис: „БЪЛГАРИЯ Е ВАША!“….. Това в пълна степен би отговаряло на актуалната ситуация, в която се намира държавата ни. Компрадорите, които са я превзели с радост ще я подарят на Зеленски, ако господарите им поискат това от тях!

Не случайно мнозинството българи вече откровенно отказват да се отъждествяват с днешната държава България и по никакъв начин не желаят да свързват бъдещето си и това на децата си с нея.

Вчера мнозина останахме с усещането, че не живеем в България, а в Украйна. Впрочем това продължава вече втора година с променлив интензитет.

Страхил Ангелов