20.05.2024

„Много често не съм доволен от това, което правя. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и почвам да анализирам цялото предаване“, призна актьорът

Актьорът Димитър Рачков призна, че много често не е доволен от това, което прави и се чувства „тъпо“, ако e обидил някого. Водещият на „Забраненото шоу на Рачков“ гостува в подкаста „Код Спорт“, където за първи път сподели интересни подробности за работата си зад кулисите и призна, че е трудно да се работи с него.

„Много често не съм доволен от това, което правя. Не знам дали съм прав. Прибирам се вечер и почвам да анализирам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват“, заяви актьорът в подкаста Код Спорт.

Рачков разкри, че е критичен към другите, но се е научил да се извинява.

„Критичен съм към себе си, може би съм критичен и към другите, но ако някой път прекаля – отивам и се извинявам. Няма значение дали е сценичен работник, осветител… осъзнавам грешката, отивам на следващия ден и казвам: „Съжалявам, вчера прекалих“. Адреналинът, който получаваш по време на предаване на живо, емоцията… някак си не мислиш. Възможно е да направиш грешки. После се чувствам тъпо, ако съм обидил някого“, каза още актьорът.

Целият разговор с Димитър Рачков в подкаста „Код Спорт“ продължава повече от час и половина и в него той говори открито за работата си с братя Халваджиян, нарушава мълчанието си за сценичната раздяла със Зуека и за първи път казва защо според него емблематичното предаване „Господари на ефира“ бе свалено от ефир.

Вижте целия подкаст, който е с продължителност над час и половина:

https://www.flagman.bg/