05.12.2023

Не знам кого още се заканва да съди тая трийсет и петгодишна „девойка“ от село Кайнарджа – Вергов, Верговица, екипа от 31 души на филмовата площадка, поне 27 от които отричат твърдението й, че е била бита, прокурора, съдиите, адвокатите, държавата …

Но аз ще я съдя! За ежедневен тормоз над българското общество – в продължение на половин година! За опорочаване на съзнанието на младото поколение, което ще се инфектира от пагубния вирус на интригантството и клеветата!

Нямаме ли достатъчно жизненоважни проблеми, та всеки Божи ден ще се занимаваме с гримираното око на Дианчето – на селфитата й! И при това всеки ден то е гримирано различно! Във все по-патладжанени трагични краски!

Какво се чудим – пишман актрисата е и пишман художничка! Не умее да рисува, но поне има боички да си вапца очите и носа.

Виж какво, празноглаво пошло създание! Ние тук лудница ли сме, та ще търпим до откат разпасаната ти шизофрения? Срам ме е, че си жена! Срам ме е, защото някога българската жена се гордееше със своята мъдрост, морална сила и почтеност! Със своята женска чест! Ти знаеш ли какво е чест, жалка парцалена кукло на конци, дърпани от мерзки пръсти? За теб вече няма сцена, няма камера, няма кариера, даже и жълтокафявите сайтове ще ти обърнат гръб. Колкото и да те потбутват сороските НПО-та , на твоята възраст е редно да разбереш, че една актриса трябва да се прочуе с талантливата интерпретация на ролите си, а не с гнусни интриги и омачкани от легион чичковци чаршафи. Ти падна по-ниско от равнището на „плеймейтките“. Нито една от тях не е занимавала така арогантно читателите с креватните си похождения – и отмъстителност.

Баста – на цяла България й се гади от физиономията ти!

Остави хората на мира и заминавай за Брюксел и Амстердам! Щях да те пратя на село, но селските жители не искат да се мърсят! Брюксел е твоето място, там историята ти за „пребиването“ с шестгодишна давност, ще развълнува повечко лицемери. Намажи в лилаво не само муцуната, а и задника си – като маймуните, защото по безсрамие не си далеч от тоя биологичен вид!

Но повече за теб не ща да чувам и да чета!

Ясно ли ви е, мисири – край на чалгата около „пребитата“ преди шест години Диана!

Иначе ще ви съдя за упражняване на системен психически терор и умишлено допълнително опростачване на и без това удавената в пошлости нация!

Специално за лумпените от НПО-тата, които гръмогласно врещят във фб в защита на Дианчето, което било „известно, защото е известно“, се подписвам с пълното си име, достатъчно известно в българските интелектуални среди:

Милена Върбанова Велчева

историк, културолог, лингвист,

автор на три научни труда

и две художествени книги,

публицист,

член на СБП

%d bloggers like this: