24.04.2024

Анастасия Гешева

След заседанията на СЗО и СИФ днес идва ред на НАТО за заседание в американската база Рамщайн.
Всички тези мероприятия имат за цел да истеризират световната обстановка, за да попречат на отстъплението, което глобалистите трябва да приемат. Не остава друго преди голямата война, която тези имат намерение и искат да отворят, освен тотална информационна инвазия по всички фронтове.

Глобалистите, командващи ЕС и НАТО, не са спрели да сеят унищожение за Русия. Като се има предвид, че то е невъзможно и като се има предвид, че те не желаят друг развой на събитията освен унищожение на Русия, значи следва борба с тях на живот и смърт. Руските управляващи продължават да предупреждават Запада да се откаже от агресия срещу Русия. Резултатите са трагични, никакъв разум.

Ако Западът достави ракети с малък и среден обсег, до 200 км, на Украйна, това ще е точка на невъзврат за Запада. Медведев, който е официален неформален глас на Путин, вчера предупреди отново, че всяка заплаха за руска територия ще бъде отвърната по най-строг начин, включително с ядрено оръжие. Резултатът днес е – Русия да не плашела света с ядрена война! Това са луди хора! Ти му казваш, че не го искаш, да се махне и да не те преследва, то ти казва, че ти го заплашваш!

Огромни количества оръжие от Запада се подготвя да пътува за Украйна отново. Това води само до още и още унищожение на Украйна и украинци, нищо друго. Следователно кой точно убива украинци? Знам всичко, но когато го видиш с очите си, е много тежко и страшно. Знам, че са безчувствени, но да го преживееш е съвсем различно.

Скандалното интервю за нарциса Петков е тема в Русия. И руснаците нямат думи.

Анастасия Гешева