28.06.2024

Не съм експерт по футбол, но според мен ако НАТО спешно не им помогне, украинците са аут от Евро 2024! Където им е мястото по принцип, мен ако питате, освен ако Урсула не свири следващите мачове като втори – главен, но независим съдия, нещо като нашия независим прокурор, дето има право да разследва Главния, но обикновено не го прави, щото няма време за глупости.

Честно да ви кажа, гледайки как върви и в момента настоящата специализираната спортна операция на Словения с Украйна, на последните действително ще им трябват още поне 11 футболиста от страни членки на НАТО, за да не загубят войната. Нищо, че печелят мача. И некви пари, разбира се, ще им трябват, малко кеш – за дребни разходи, за джиджи-биджи, за това-онова, за ала-бала, за свободолюбиви момичета и мощни артилерийски батареи.

Другият вариант е по време на полувремената на предстоящите мачове Байдън всеки път да ходи в съблекалнята и да заплашва противниците със санкции! Че ще им вземе топката, например. Или пък, че ще забрани свободната продажба McDonald’s в цяла Любляна. Или пък, че ще легализира олигофренията и ще изпрати за реализацията на този свой план в Словения, в частност, най-добрите си експерти от България: Надето Михайлова – за танци, разтуха и анализ, Тагарев – само щото си е леп, ген. Наско – за да криптира рускоезичните мозъчни вълни на белките (между другото, знаете или не, в Словения е фраш с белки), както и разбира се, Христо Иванов. Първо, щото той вече все едно няма какво да прави, а пък с тоя нос може да бъде от полза в надушването и откриване на трюфели в близост до границата с Триест.

Защо му е на Байдън само заради един футболен мач, да изпраща този мрачен балкански екип на словенците или на някой друг, аз не знам, но ако сте гледали видеа с Джо, мисля, че и той не знае.

Естествено ние от своя страна, директно и в изпълнение на заповедите на генерал Алцхаймер, също така ще им изпратим на враговете и г-жа Елена Поптодорова. Все пак именно тя е нашият най-добър експерт по Special Operations and Make up. Ще им пратим още и Мони Паси, като главен отговорник по транспорта и свещените книжа.

Абе, не знам, но едно нещо ще ви кажа. Отбор, който тича с жълти фланелки цели 90 минути из зелен терен, е непобедим отбор! Току виж Украйна спечелила Европейското! Защо не? Знае ли човек? А после и Световното! А после и Вселенското! А после Киро станал Патриарх! Щото е девствен. Като ум, имам предвид.

Всичко е възможно. Може утре и подполковник Марков да стане президент. На Балканите! Никой не знае! Всякакви абсурди са възможни. Във футбола. И в болните мозъци на феновете.

Абе, както вече казах по-горе, не съм експерт по футбол, но според мен НАТО е иззело функциите ФИФА. И обратното. Половината генерален щаб се упражнява в синхронно плуване с жартиери върху трева, докато през това време на площада войници с къси гащета водят същинска секси война! И всичко това е напълно законно. И напълно приемливо. От гледна точка на Устава на ФИФА и ЛГБТ.

Оххх… какво повече да ви кажа? И футбола замина по дяволите! Откак Баце вече не е премиер, целият свят се побърка! И за к’во? За едни златни кюлчета и няколко милиарда, бате. Тъжна история!

Васил Петев

www.mediamall.info