19.09.2024

Страхил Ангелов

Ако сега оставим тази пасмина да пипа конституцията и да отмени 3-ти март като наш национален празник, скоро държавата ни може и да не се казва Република България, а Източна Румелия!

На попълзновенията на българомразците трябва да се даде отпор и то решителен. Наближава със страшна сила денят, в който ще осъзнаем, че ние българите не можем да живеем повече заедно с тази сган.

Кои са Кирил Петков измамника полуидиот, който не знае колко моста има над река Дунав в България и който е напълно убеден, че по време на боевете на Шипка е било много студено и Христо Иванов символа на лицемерието, та ще променят Конституцията и ще отменят Националният ми празник? Или зависимият и очевидно неразполагащ със себе си Борисов, който е готов и държавата да закрие ако му наредят! Все безродници, които винаги са гледали на държавата ни като на плячка, все хора, пред които ако сложиш знамето и една пържола, ще грабнат мръвката без да се замислят, защото са винаги гладни – търбусите им нямат насищане!

Долу ръцете от 3-ти март измет долнопробна! Това е моят Национален празник – денят, в който България възкръсва от пепелта на петвековното османското иго!

Страхил Ангелов