03.05.2024

Западният свят отново прави грешката да тръгва срещу Русия. Естествено, САЩ отново правят стандартната процедура да кара други да вадят въглените от огъня.

Англоционисткият свят се разпада и единствено война може да го задържи в цялостен вид и да консолидира народите, които вече открито се изправят срещу управляващият глобалистки елит, който иска да ги унищожи.

Демокрацията и свободата вече останаха думи в речника. Никой дори не си прави елементарното усилие да поръсва с хубави думи намеренията си и омразата си към Русия. Русия пречи на глобалистите да овладеят света и да извратят човечеството.

Трета световна война може и да има наистина. Това не зависи от България. Но трябва българите да решим, дали в такава война ще влезем отново на губещата страна и с магерето Тагаренко начело и с генерали, които са много верни евроатлантици, ама не знаят как се марширува дори на парад. За липсващите кефки няма да споменавам, вече никой не поставя въпроса платените предварително самолети кога ще дойдат. Не, че не са стар модел, който е доказано в реални бойни действия, че не става.

Магарето-министър, отиде да ибрикчийства в САЩ и да се кълне във вярност, като поиска американски войски да дойдат в България, тоест да ни окупират на практика. В цял свят за такова нещо се полага или разстрел или доживотен затвор.

Но ние отдавна сме превзети – без бой, без съпротива, без дори разбиране какво се случва, докато се занимаваме с дребнотемия и отказваме да видим какво се случва пред очите ни.

Ако започне война, не се и съмнявайте, че ще сме между кръстосан огън. Американците, където са стъпили, само пепел и кръв е оставало. Без значение дали врагове или приятели. Българският народ не ги подкрепя и те няма и да го жалят, ако се случи нещо.

От друга страна, правителството многократно доказа, че мрази Русия и се опитва да й вреди. А от българите няма съпротива. Та ще ни почнат и от двете страни.

Руснаците са великодушни и толерантни, но има граници на неблагодарността, които ние със засилка прескочихме.

Русия има навика да си печели войните. В Украйна се видя, че цялата оръжейна мощ на запада не стига дори да се удържа фронта там. Това е генерална репетиция. Никоя от страните не е използвала сериозните си оръжия. Но ако стане широкомащабен конфликт?

Русия се готви за война винаги. Те от малки знаят, че трябва да се защитават. Сред техните генерали не се е чуло да има сменили пола си и ходещи на прайд. В казармите им няма козметични салони.

На ръба сме да направим крачка към пропастта, ако няма съпротива срещу това гнусно продажно правителство, което ни въвлича във война.

Ние няма да се бием срещу руснаците.

Българската земя е освободена от руснаци и няма да я предоставим на чужди, за да се бият срещу Русия от наша територия. И ако не от благодарност, то от елементарен здрав разум!

Русофобите надали осъзнават какво ни чака, ако бъдем въвлечени във война. Защото жертвите ще са и между русофили и между русофоби. Жертвите ще са българи.

Крайно време е да спрем крачката към пропастта!

Елена Гунчева-Гривова