03.05.2024

А ДРУГИТЕ, РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ВАС – И ТЕХНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ!

Представяте ли си, Соня Момчилова си позволила да изкаже собственото си мнение по горещите събития:

„Така, както има руска пропаганда, не можем да отречем, че има и в обратна посока. Нали знаете за заболяването на Путин, за това, че е подменен, за това, че е умрял, Буча и така нататък.“
(Интернет)

И като я емнаха и подбраха подлярски и безмилостно онези – правоверните Евроатлантици, натегачи и помияри!

Георги Лозанов – нахъсано, брутално и безпощадно:

„Службите за сигурност да влязат в медиите и да спрат руската пропаганда!”
(Интернет)

И да влязат, бих добавил – по добре познатия начин от сталинистките и хитлеристки времена – по късни доби по домовете на несъгласните с тази гледна точка граждани!

И да ги отмъкват към концлагерите, за да ги „превъзпитат” – окончателно и безвъзвратно – в „единствено правилната и права вяра”: ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА!

Как ми напомня всичко това Оруел! Явно антиутопията „1984′ се превръща в неумолима реалност!

А Всеобщата декларация за човешките права прокламира:

„Член 19
Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници.“

Конституцията на Република България разпорежда:

„Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ¬ писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.“

Ако това е така, на какво основание правоверните Евроатлантици тровят, обругават и малтретират тези, които имат различно от тяхното, според тях – единствено правилно мнение!

А ако приемем, че тези, които изразяват различното от тяхното мнение, нарушават Европейските закони, правила и разпоредби и Конституцията на Република България, относно ”извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността”:

„Член 29
2. Всеки човек, при упражняването на своите права и свободи, е подчинен само на такива ограничения, установени със закон, изключително с цел да се осигури необходимото признаване и зачитане правата и свободите на другите…“
(Всеобща декларация за правата на човека)

„Чл.39.
(2) Това право не може да се използва … към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.”
(Конституция на Република България)

То тогава възниква естественият въпрос:

Когато Евроатлантическите бюрократи и лицемери –
„Защитниците на човешките права” от Брюксел и Щатите – призовават за доставка на един милион снаряда за Украйна, върховно и непостижимо лицемерно наричайки тази мерзост „Европейска инициатива за мир”!

Те не призовават ли към ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Украйна, към РАЗПАЛВАНЕ НА ВРАЖДА и към НАСИЛИЕ НАД ЛИЧНОСТТА!

Защото тези, изпратени от тях снаряди, ще убиват и осакатяват руски момчета и мъже – и ще разбиват живота на техните семейства!

Или нещо бъркам!

И ще убиват и осакатяват в отговор също и хиляди украински момчета и мъже – и ще разбиват живота на техните семейства!

При доставени от Колективния Запад – в невъобразимо количество – далече не само снаряди!

И насилен отказ – под давление на Евроатлантиците – да се подпише парафиран от Украйна проект за мирно споразумение през март 2022, станал известен тия дни!

И как всичко това се връзва с „МИР, НЕИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В УКРАЙНА, НЕРАЗПАЛВАНЕ НА ВРАЖДА КЪМ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ И НЕНАСИЛИЕ НАД ЛИЧНОСТТА!

Моля Евроатлантиците, бъдете така добри да спазвате собствените си закони, правила и разпореждания!

Айде, кротнете се най-сетне малко – и да мерим всичко с еднакъв аршин!

Повтарям:
„с цел да се осигури необходимото признаване и зачитане правата и свободите на другите”

А ДРУГИТЕ, РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ВАС – И ЗАЧИТАНЕТО НА ТЕХНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ, за вас – едноклетъчните и правоверни, безгръбначни, покорни и послушни Евроатлантици, няма абсолютно никакво значение!

НИКОЛАЙ РИЗОВ