19.09.2024

 

А МОЖЕХМЕ ДА ИМАМЕ ОЛИМПИЙСКА ШАМПИОНКА

Защо вместо Светлана Каменова не изпратихме Асен Василев -Кокорчо на Олимпиадата във Франция. Олимпийски медал при жените със сигурност щяхме да спечелим – вярно, в малко по-тежка категория но щяхме да го спечелим.

При това в парламента той отигра няколко удара като в боксов чувал, боксова круша, както се казва, по катедрата на Парламента. Спомнете си, още в прощъпулника му като народен представител той започна да млати катедрата със страстта, с която тайванец удря жена на ринга. Още повече, че в България не можем да разберем колко ляво ориентиран е един десен икономист в политиката. Нека да не забравяме, че самата Корнелия Нинова започна да разбърква тестето с половете, канейки Бойко Борисов като мъж да излязат и да се разправят навън. Явно. и Корнелия Нинова е тренирала за Олимпийските игри, но нещо възрастта ли й ли попречи, килограми ли не свали. Или не успя да смъкне „Х-хромозомите“ си.

Но и в двата случая загубихме олимпийски медали. И при Асен Василев, и при Корнелия Нинова. Ами да се готвим за следващата Олимпиада…

Христо Стоянов