25.04.2024

”Как си ни представяте до Валери Симеонов и Каракачанов с торбичката?” Така депутатът от ”Има такъв народ” Станислав Балабанов отговори отрицателно на въпрос дали ще правят предизборна коалиция с патриотични организации и най-вече с ВМРО.

Корнелия Нинова каза, че не са обсъждали имена, но на други срещи в някоя лаборатория сигурно пак са мислили какви позиции да дадат на Кирил Петков. Как да подкрепим Асен Василев, който уби първия мандат, който вместо да ни покани на разговори, звънеше по телефона на нашите депутати, каза още Балабанов пред бТВ.

„Преди няколко месеца Ви казахме, че на отцепниците от ИТН са обещани постове. Сега те ще преговарят с ПП за места в кандидатски листи“, допълни той.

„Абсолютна глупост е да вкарваш управленска програма без да имаш правителство. Мандат се дава, за да направиш правителство, а не да стискаш мандата, за да продадеш няколко тона оръжие през трети страни към Украйна“, каза Балабанов.

„Политикът, който вкара държавата в енергийна криза се казва Асен Василев. Министърът на енергетиката Александър Николов си свърши добре работата и беше спиран от Асен Василев“, коментира той.

frognews.bg

На въпроса дали страната ни трябва да поднови доставките от „Газпром”, той отговори: „Каквато и газ да идва в България, няма какво да се лъжем, тя е руска. Тук въпросът е на каква цена идва в България”.

pogled.eu