13.05.2024

Елена Гунчева - Гривова

Все си мисля /понеже, както всички знаят, съм зла/, че умните и красивите някак си все по затънтени села се раждат, но пък грантовете им позволяват да се държат така, все едно майка им на жълтите павета ги е раждала, ама пред Народното събрание, не по по-крайните улици. И виждаме как странни екземпляри, родени в селски къщи с външни тоалетни, ни управляват и се държат като башибозуци с българите.

Рибново доскоро беше известно само с помашките си сватби /признавам, че тая култова местна традиция ми изглежда само като ромски кич/, но сега вече е известно и с безценния си умнокрасив демократичен кадър Мустафа Емин. Умнокрасивият от Рибново демократично е крещял като Чингиз хан из Пирогов и точно като едновремешния башибозук, съставен от черкези и помаци, е вилнял из болницата с настоявания да извадят друго дете от шокова зала и да лекуват неговото. Добре, че не бяхме под турско, че такива като Еминчо щяха направо да вадят ятаганите и да режат глави на раята, която не им се подчинява.

Ама за мъка на Мустафа Емин, все още сме българска държава, макар и малко позападнала. Сещам се за мой пост отпреди няколко дена, че ако си някой, не е необходимо да доказваш кой си. Та Еминчо, врещял и обяснявал из коридорите на Пирогов кой е, какъв е и заплашвал /аз лично, ако случайно в някой живот се случи да работя за такъв като Магарев, ще го държа в дълбока и срамна тайна и с бой не бих си признала за кого работя, ама явно Еминчо се гордее, че се е докопал до някаква позиция/. Същият нагълник като шефа си. И ДВАМАТА – НЕБЪЛГАРИ!!! И двамата – вредни и гнусни.

Интересно от ДемоНкратична България каква позиция ще имат, вече го защитават, то совите не били това, което били. Еминчо не бил нагъл п–к от Рибново, който е искал да бъде изхвърлено от болницата болно дете, за да лекуват неговото. Не бил крещял кой е /ами то, ако не е крещял, при положение, че само макя му и Магарев го познават, нямаше и да го веят по медиите/, той не бил такъв човек.

Най-гнусните орди, клали българите са били башибозука. Съставен не от турци, а от ей такива като Еминчо. И той си въобразява, че В БЪЛГАРИЯ може да прави каквото си иска. Както впрочем и други НЕБЪЛГАРИ. Служещи също на НЕБЪЛГАРИ.

Ако не си подаде сам оставката и не се скрие в Рибново, тоя трябва да бъде изхвърлен под обществен натиск изобщо от политиката. Башибозуци не ни трябват! А заедно със съветника си да си ходи и Магарев. За предпочитане към родината си Украйна!

Елена Гунчева-Гривова