26.04.2024

Всички парламентарно представени партии в Парламента, заедно и поотделно са малцинство. Те не представляват българската държава и нация, независимо, че приетия от тях закон им позволява да правят правителство. Управлението на малцинството е вид скрита диктатура, а не парламентарна демокрация! Не е честно нито почтено управляващите и опозицията, които са малцинство, да правят политики от името на целия народ и за сметка на държавата. Няма никакво значение защо българските граждани отказват да гласуват. Това си е тяхна работа и никой няма право да ги обвинява, че не участват в мафиотски игри на полититически престъпници. Отказът от такова участие е отговорно поведение, а не съучастието в игрите на политици-престъпници облечени във власт.

Затова, не ме интересува какво мисли някой си бандит ББ, световно делегитимирания Христо Иванов или някой си генерал Наско, който не може да изкара и 1% подкрепа ако се яви сам на избори. От друга страна са позорните им „коалиции“, които са нищо друго освен начин за подмяна на истинския вот. Ако искат да видят какво всъщност представляват, трябва да се явяват сами като партии на избори, за да се убедят, че няма да припарят до Парламента. Коалиционното участие на няколко партии е изборна измама за тежестта на гражданското доверие в политическите субекти.

Затова.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

БББ, ти си бандит и твоята тежест е на едва 15% от имащите право на глас. Това ти е голямата победата! За затвора си, заедно с твоите гадове.

Христо Иванов, клиентела си и имаш подкрепата на 3–4% от имащите право на глас. Ти си никой в политиката, пич.

Асен Василев, Кирил Петков – подкрепени сте от 13% от българските граждани. Толкова. Мислете защо и къде сгрешихте.

Костадинов – подкрепен си от 7.5% от българските граждани. Дали разбираш колко нищожен процент е това? Нямаш никакви права.

Слави Трифонов – колкото и да благодариш, че стана или те направиха поредния партиен вожд, подкрепа имаш от 0.5% процента българи. Мисли, Трифонов! Мисли.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

При тази фактическа ситуация общата подкрепа за всички партии е под 40% от българските граждани. Тази политическа класа не е легитимна и няма право да говори от името на българския народ. Няма право да взима решения за съдбата на всички, както и каквито да било рискови решения, особено за участие във война. Ще ме попитате какво следва от това ли? Много просто. Всеки който дръзне да говори от наше име и вдигне ръка против волята ни, влиза на мига в черния списък. За мен той е нагъл и зависим бандит, българомразец.

Отнемане на българското гражданство! И пълна забрава.

Николай Марков