29.03.2024

Анастасия Гешева

Западът така е изплискал легена, че единственото, което може да направи, за да спре разпада на глобализма и собственото си пропадане е да предизвика мащабна европейска война с Русия.

Безумието на управляващите Запада е пълно! Агресорите са те, вчера Олаф Шолц каза, че Русия не трябва да спечели. Същото днес казват и в САЩ, загуба на Украйна в тази война щяло да бъде пагубно за световния ред. Следователно Западът може да направи едно – да се включи във война с Русия.

Само че те обичат друг да се бие, те да гледат и да прибират печалбата. А Русия дали ще седи и ще гледа как наратива да загине става все по-истеричен? И като реши да отвърне? Това безумие трябва да спре! Защото в противен случай наистина в Лондон, Берлин и Париж ще събират руини. Кой ще е виновен?

За София не се притеснявам. Първо ще умре цялото глобалистко гнездо преди да пострада София. Но защо трябва да е така и кой не желае да се примири с промените в света? А те са, че САЩ и Англия слизат от позицията на световен хегемон.

Анастасия Гешева