16.09.2024

Някави „организации“ и техни членове излизат на протест, защото много държат в училищата и детските градини да се провежда ЛГБТ пропаганда. Според тези типове е от ключово значение дечицата да се въведат час по-скоро в дебрите на содомията и те се чувстват силно засегнати от това, че българското Народно събрание забрани тази „добра“ и „важна“ според протестиращите практика. Това е организирана престъпна група осъществяваща подривна дейност на територията на страната ни и то такава насочена предимно срещу децата ни.

 

Като за начало МВР моментално трябва да разпръсне протеста на изродите с водни оръдия и да задържи организаторите. Това е първата стъпка, която е абсолютно задължителна при създалата се обстановка.

Втората е в Народното събрание моментално да се внесат необходимите законодателни промени, с които да се поставят въпросните „организации“ извън закона и дейността им да се инкриминира. За целта в Наказателният кодекс тези НПО-та следва да бъдат приравнени с терористични организации, каквито те са.

Дейността им трябва да бъде разследвана и тези, които седят на пътя на парите да бъдат съдени и въдворени по съкратена процедура. Припомням, че за престъпления срещу държавата и нацията се прилага най-сурово законодателство и за този вид деяния няма давност! Време е да си дадем сметка колко абсурдно и вулгарно изглежда всичко това в действителност. Някава платена тълпа извратеняци се бори за „права“ на педофили, содомити и всякаква друга престъпна измет, която много държи да получава регулярен достъп до деца!

 

Апропо, същото важи и за отделни политици и цели партии, чиято дейност е тясно свързана и финансово преплетена с организации, които незнайно кой е допуснал в близост до децата на България, и които много силно желаят от ранна детска възраст да ги посвещават в хомосексуализъм.

Надявам се, че все повече хора си дават сметка, за мащабите на заговора! Тези изчадия са част от глобална мрежа, която води война срещу белия хетеросексуален християнин. Искат да вменят на децата ни срам от всяка една своя идентичност – расова, полова, национална и разбира се религиозна.

Длъжни сме да бъдем единни в битката срещу това зло и тя не бива да бъде отлагана. Без децата никой и нищо няма бъдеще!

Страхил Ангелов