04.07.2024

Веселина Томова

Най – лесното сега е да напиша – казах ли ви аз, и що е рекла АФЕРА, все е вярно.

От първия ден на появата на нещото, наречено „Величие“ ви припомних коя точно е финансовата пирамида „Исторически парк“, за която бях писала обстойно година и половина по-рано. В момента в който внезапно определени кръгове набутаха и лъжовния „полковник“ Николай Марков до Ивелин Михайлов, в прав текст написах че е контролирано пробутан, като преди това бе активиран година време да го играе брутален русофил и путинист, за да овладее русофилска аудитория. Веднага след като го пробутаха във Величие обаче, подполковникът стана … евроатлантик. Малко преди това няколко месеца от цъфването си при Ивелин Михайлов натрапчиво започна да храчи и срещу Възраждане.

Целта бе обезсилване на „Възраждане“ с вземане от там на проценти – игра И на янките чрез „активирани“ уж русофили, като подполковника, които да увлекат русофилите и после да им обясняват как сега е важно да сме в … НАТО, щото иначе мамата си трака.

Нищо случайно нямаше, но балъците, захласнали се по налудничавите общи лафове и дървени философии на подполковника, заслепено храчеха срещу мен, а „гуру“-то им Ивелин Михайлов ме обяви, че съм … „ОПГ“.

Когато в прав текст написах, че подполковникът е активиран като „американски шпион“ Марков изпадна в истерия и взе да плюе комплексарски идиотски лъжи срещу мен, защото го бях ударила точно там, където най-много боли.

Лековерното ехале зяпаше като малоумно пълните глупости, които говореше подполковникът, а Ивелин Михайлов плащаше масрафа на нарцистично разстроения си „брат“ с когото по негови думи „пътя ни е един – или към затвора, или към гроба“.

Нали знаете, обаче, и най-големият измамник все се намира кой да го измами.

Написах го още в началото – че е въпрос на кратко време пропадането на „величието“ да стане факт. Два нарциса на едно място няма как да виреят, а особено единият – дето вижда „бели мишки“, а тръби за „бели вълци“, е направо за диагноза.

Е-е?! Кво стана?!

Днес Киро Брейка говори онова, което АФЕРА го пишеше всеки ден. Ивелин Михайлов, който храчеше срещу мен, че съм „ОПГ“, вдяна, че що е рекла АФЕРА, все е вярно и вече в прав текст сочи Марков и дежурната спусната отнякъде в някоя партия Виктория намсикоя като „предатели“.

Написах го отдавна и че подполковникът ще поиска да изземе партията. Е – е? Кво стана?!

„Белите вълци“ станаха бели мишки. А величието – смешно безличие.

Подполковникът плаши Михайлов точно с финансовите му „проблеми“, хахаха. Писах от преди месеци, че Михайлов е разследван, но има чадър от прокуратурата и сега Марков „откри Америка“, че щял и да „спасява“ Михайлов, ако разбира се му ходи по гайдата, разбирай, ако му хариже партията…

Да ви имам „величието“, дето щеше да бори мафията, хахаха!

Днес една зомби – фенка на величието – безличие под моя материал за това как Марков спретна „активно мероприятие“ на Ивелин Михайлов написа за мен: „Смешница!“. Отговорих и: „Ти му отваряш очите, то те плюе!“.

Когато си прост то наистина е за цял живот.

Когато не си научен да мислиш, да анализираш, да виждаш знаците, всеки нарцистично психо разстроен „бял вълк“ може да те излъже.

Не беше ли така и с ПростотоКиро и простоидиотите? От първия ден ви писах, че не са добре с главата и са измамници. Изядохте ме с парцалите.

Не беше ли така и с „пътя на копринката“ и „великия“ Радев? Писах ви, че не може да е чист човекът, който ни натресе простоидиотите за да изперат Боко и „мафията“ и за да създаде още крадлив „път на копринката“. Пак ме изядохте с парцалите.

За Боко да не говорим – години, години, години наред бях единствената, която го громеше, и всички мълчаха.

„Величието“ приключи още преди да е седнало в парламента.

А вие сега в яда си, че сте излъгани, че сами сте се прецакали – пак търсите виновните в „лошия вестоносец“.

Чак Ивелин Михайлов дойде на мойта. Понеже е много „отворен“. И се остави един налудничав контролиран лъжлив полковник да го литне, както той литка балъците си „акционери“.

Още преди изборите го написах в прав текст, че първият, който ще се разграничи от Ивелин Михайлов ще е подполковника. Защото задачката му бе такава на подполковника, каквато я свърши. И защото прекрасно знаеше, че разследват финансовата пирамида на Михайлов. Сега иска да лапне партията, а Михайлов, който му плаща целия масраф дотук – на вълците, ама не на … „белите вълци“.

Следващия път мислете с главите си, а не със задниците си. И се научете да различавате клиентите за психиатрията от нормалните.

И когато ви кажат: „прост народ“, не се сърдете.

Прост народ сте.

Веселина Томова

afera.bg