17.05.2024

Вижте, тези хора са нелегитимни. Осемдесет процента, дори повече не гласуват, дори процента на гласувалите е фалшифициран. Тях никой не ги подкрепя. Цялото управление и опозиция и управляващи, и сглобки, всички заедно са под 20% имат или тоест това са твърдите им ядра, които обикновено са оядени и те от пари. Това са клиентелата – тяхната.

На практика те не представляват българските граждани. И те го знаят. Те знаят че са узурпирали държавната власт. УЗУРПАЦИЯ. Хората не гласуват , защото не могат да ги понасят, защото знаят че повечето от тези лица които виждат от телевизора, трябва да са в затвора. Това го знаят всички и европейските ни партньори и партньорските ни служби, всички и разузнавателни и специални и други…

ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪПРОС, КОЙТО СТОИ ПРЕД НАС Е КОГА ЗАПОЧВАМЕ?

Ние вече нямаме на къде. Няма какво да разузнаваме, всичко знаем
ТЕЗИ ХОРА СА НЕЛЕГИТИМНИ!
Да, те могат да се разиграват през закона, че дори и един човек да гласува пак ще управляват и така и така… това е само формалната страна на нещата.
Реалната е че тези хора не представляват Българските граждани. Решенията които взимат са решения на ЕДНО ПРЕСТЪПНО КОТИЛО. ОТ ВСИЧКИ НИВА.

Някои от тези хора изследвам много от близо, казвам ви те са изгубили чувство за реалност. Те нямат чувство за реалност. Те са развили необуздан пространствен идиотизъм. Те не могат да се ориентират пространствено какво се случва, защото са лоясали от пари и от власт. Те смятат че това е даденост и не може да им бъде отнето, защото се крият зад евро – атлантизам, зад европейска ориентация.

Едва ли не всеки, който е срещу тях е руснак и те се борят срещу руското влияние. Ей, такива някакви измишльотини, а реално те са си просто хора за затвора.
Аз НЕ смятам, чe тези хора искат да ни приемат в евро зоната или в шенген.

Те направиха и невъзможното това да не се случи и вероятно няма да се случи. Точно тия които се явяват сега политическите защитници на тази теза. Разберете, това което те свършиха през изминалите години, вършат и сега, то не отговаря на европейските стандарти, нито са добри практики.

Тези хора ако бъдем приети в еврозоната и Шенген, ще влязат в затвора. ТЕ. Какъв им е смисъла да има двоен оперативен контрол по бюджета. Я ми обяснете!

НА ТЯХ каква им е ползата. Те могат ли да си изкарат милиардите, че да си покажат банковите сметки и да оперират с тях. Ами нали точно този оперативен контрол ще доведе до РЕД поради който ТЕХНИТЕ схеми ще лъснат на НАЙ – ВИСОКО ниво. Те нямат интерес!
________________

„Гледайте, мислете и действайте, защото днес е твърде рано, а утре е вече късно. Дотам ни докараха тия бандити в политически тоги.
Гледайте и четете внимателно между думите, приятели!“

полк-к Николай Марков