28.04.2024

Бойчето се оказа голям ебльо. Докато отвън му режат главата с тъп нож, нашия пак иска да ги „мине с двеста.“ Ей тъй, по навик! Щото му харесва някак, да мине цялото човечество с двеста. Новата легенда е, че Младен Маринов си скубел косите, откъде накъде някакъв американски бюрократ ще им извива ръцете на тях – праведниците, а Бойчето го успокоява и го умолява да не пуска записа от изнудването. За да не се разцепел ГЕРБ, а да го нацепят дружно на американските си партньори.

Да, ама те следим под микроскоп, како Бойке! Докато те въдворим в затвора с доживотна без право на замяна.

Кокорчо каза, че българските учителки ходели с чорапогащници на дупки. За мен тоя пич е истинска бяла нинджа – освен, че знае с какви долни гащи ходят мъжете, зорко следи и бельото на дамите.
Това ако не е промяна, здраве му кажи!

Живейте достойно като свободни хора. Моля ви!

Имам странното чувство, че ако някой набеден за партиен лидер в клетата ни република каже на своите зомбита по телевизията да изядат едно лайно, защото то е торта – всички ще го изядат! Честно казано не знам защо човешки същества стигат до това състояние на духа, но съм сигурен, че ще го направят. А така не се става свободен човек! Нито разумен индивид. Така човекът става отново животно. Влечуго.

Под развятите партийни знамена.

Николай Марков