18.05.2024

Бойко Борисов:

„Некоалиция има, за да можем да се движим напред. Мисля, че през тези 9 месеца се научихме на коалиционна култура…

Всичко, което сме записали в споразумението, сме го изпълнили. Включително законите за Шенген, приемането ни в Шенген по въздух и вода. И пълноправен член на Шенген. Сега всичко ни е в ръцете. Мисля, че МВР работят много добре с гранични, както и митниците, за да отидем по-бързо за сухопътните граници.

Така че тази ротация, това е като качване в орбитална станция. Никога не е правено, сложно е, но е единственото възможно в момента в България.

В четвъртък в 8.30 започваме разговори – защото е коректно Кирил Петков да си дойде, започваме пакет по всички – регулатори, конституционни съдии, ротацията. Тук искам да кажа какъв ще бъде механизмът. Има две важни фигури. Преднамерено нито един министър няма да бъде поставян от нас като условие да си ходи или да не си ходи. Преценката за работата трябва да бъде превърната в гласове за това правителство в парламента. Ротацията изисква и нов председател на парламента. Аз мога да уверя колегите, че когото излъчат от ПП и ДБ, ще имат 69 гласа от нашата група така, както сме обещали.“

Първо да обясним на Боко Тиквата какво точно е „орбитална станция“, щото Тиквата вика, че ротацията било като качване в орбитална станция.

Космическата станция е изкуствена конструкция, създадена с цел пребиваването на хора в космическото пространство. Станциите в ниска околоземна орбита са наричани орбитални станции. Космическите станции се различават от космическите кораби по отсъствието на устройства за излитане и кацане. Те са предвидени за средносрочно пребиваване в орбита, достигащо седмици, месеци и дори години. Космическите станции се използват за изучаване на последствията от продължителния космически полет върху човешкото тяло, както и за провеждане на по-големи по брой и продължителност научни изследвания, отколкото на другите космически апарати.

Сега погледнете снимката!

Това е Боко Тиквата съвсем актуален, от днес.

Какво виждате?

Едно лице, което иска да се качи на орбитална станция за да отлети към ниско околоземна орбита.

Това лице Боко Тиквата изглежда толкова натежало от Страх и това личи по всичките му актуални физически характеристики, толкова е подпухнало, състарено и нездравословно изглеждащо, че как ще се побере в орбиталната станция и изобщо ще литне, никак не е за разправяне.

Боко Тиквата толкова се е насрал от страх, че е готов не Гнома да сложи като председател на Народното събрание, но и да се съгласи и ПП, и ДБ да го оправят отзад, само и само да оцелее, включително и физически.

Боко Тиквата изглежда толкова жалък и позорно надупен, че и на орбиталната станция на ротацията да се качи, няма как да не се строполяса.

По всички вселенски закони. Които са безпощадни. И кармични.

Afera.bg