19.05.2024

По повод на смешно-жалките драми с шефа на Пирогов. Занимават ни с глупости. Никой не иска да види, че днешната българска медицина е превърната в АНТИЧОВЕШКО И ЗЛОСТОРНИЧЕСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО. Масово лекари поставят фалшиви диагнози на здрави хора, за да източват Здравната каса и да си докарват доходи. Мога да се обзаложа, че над 50% от операциите и медецинските манипулации се предписват и правят без необходимост.

Болниците лъжат Зравната каса и я източват с фалшиви пациенти и фалшиви диагнози. И 20 години няма кой да прогледне и да види това. Ами десетките фалшиви болници, които реално не функционират, има ги само като сграда и персонал, който дори не ходи на работа – и това ли не виждаме?! Българската медицина в момента е ОРГАНИЗИРАНО МАСОВО УБИЙСТВО НА ПАЦИЕНТИ. Една огромна ФИНАСОВА ПИРАМИДА за измама на данъкоплатците – здрави или болни.

Ами далаверите с лекарства? Изкуствените дефицити, реекспорта и свръхзавишените цени – никой ли не вижда?! На този фон отговорните лица си разчистват само лични сметки и се замерят с компромати в кално-мазни борби за контрол над МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ.  Дано има Бог /аз вярвам това/, та да се пържат всички вечно в ада.

Емил Василев