18.05.2024

Васко Ухото написал трогателно изложение, касаещо безизходицата, в която е изпаднал заради невъзможността да сформира мнозинство и столичният общински съвет да заработи. Управлява му се на Васко….ама не може! Попитал, в типичния за такива като него инфантилен стил „вие за един паметник ли сте?“ и разяснил, че живота на един милион софиянци бил по-важен!

Васко, след като паметника не е важен, защо го накълцахте с флекс бе? Защо изобщо се захванахте с това? Толкова ли си глупав, че не можа да предвидиш, че не всички ще реагират положително на свинщината, която сътворихте и респективно ще има определени последствия. В този ред на мисли, защо не оставихте паметника там където си е и не помислихте първо за тези милион столичани, за които сега ридаеш, а се хвана за флекса? Мислиш ли Васко, че в ситуацията, в която си изпаднал, беше разумно първото, което да направиш да е нарязването на паметника.

И не на последно място, задръж малко с драматизма – чак пък живота на милион софианци да е в опасност….. хайде няма нужда от още простотии. Достатъчно ги надроби вече и то набързо. Слава Богу животът на гражданите, които визираш не зависи от теб и общинския съвет…. зависи клиентелата, която чака, а народа отдавна е свикнал да се оправя сам и такива като теб Ухо само сте му в тежест, защото постоянно се чудите какво да откраднете.

Васко, Ухо, обясни как точно се подобри живота на софиянци като нарязахте с флекс по възможно най-грозен и дивашки начин паметника, на който мнозина, сред които и покойният ти баща, са поднасяли цветя години наред? Ето, ча аз си го харесвах там където си е, а ти го съсипа и сега ми обясняваш, че заради един паметник всички щели да страдат – еми поправете го де! Доведи екип, който да завари нарязаните фигури и ги върнете там, където си бяха. И не забравяй да се извиниш на всички, които обиди с диващината си!
Не се ли сети Васе, че с просташката си постъпка обиди и разочарова много хора, а зарадва малцина…… занапред мисли повече преди да предприемеш каквото и да било, защото хич не ти се получават нещата.

Трябва наистина да си малоумен в тази политическа ситуация, когато се опитваш да съставиш мнозинство в един шарен общински съвет, да извършиш такава простотия и то по такъв грозен и нескопосан начин, само за да угодиш на една фанатизирана фашизоидна клика от дехуманизирани девианти!
Браво ВАСЕ, браво Ухо! Ти постигна много и то само за месец в политиката – покри се с фекалии от глава до пети! Както се казва дебют с бенефис…

Страхил Ангелов