29.03.2024

Мили хора, усещате ли, че идва времето за „БУНТ НА НОРМАЛНИТЕ“! Т.нар. парламентарна демокрация направи България беззъб, сляп и безмозъчен слуга на запада, с който никой не се съобразява, а само му заповядва. Тази форма на управление доказа своята абсолютна непригодност.

Родината ни е превърната в бунище, в посмешището на Европа. Никой не ни брои за живи – нито на запад, нито на изток!

Годините целенасочено унищожение и откровено налаганата масова простотия превърнаха Българския народ в стадо.

Голяма част от нашите сънародници вече са потънали в тотална безпросветност и бездуховност, станали са безобразни и бездушни полуживотни, грижещи се единствено за собственото си живуркане. Те вече нито могат, нито искат да променят нещо.

В същото време съдбата на народа ни е последна грижа на назначените от разни чужди посолства, ложи, бизнеси и НПО-та управници.

Днешното състояние на България е състоянието на тежко болен човек. И всичко това се дължи в огромна степен на дългогодишното неадекватно и антинародно управление. Виждаме, че вече по никакъв начин т.нар. многопартийна система не може да защитава нито националния интерес, нито националната безопасност!

Либералният пазарен капитализъм у нас също е извращение и доунищожава това, което управниците не са унищожили. Той не е нито либерален, нито пазарен. Т.нар. роден бизнес в огромната си част е представен от откровени простаци, зверове, които нямат в малките си мозъчета нищо човешко. Останала им е само мисълта за още и още и още пари.

В цялото ни общество нормалността скоростно се заменя с трите основни „ценности“ на съвремието – егоизъм, алчност, простотия.

Образованието, здравеопазването и културата – трите стълба на обществото, са превърнати в доходоносни бизнеси.

Университетите ни отдавна са родово – фирмени структури, непроизвеждащи никаква наука, нито пък знания, „специализирани“ единствено в печатането на дипломи и в „усвояването“ на програми и държавна субсидия.

Болниците и другите здравни заведения са превърнати във фирми, чиято единствена цел е печалба. Пациентите там отдавна са клиенти, а здравето на българина им е последна грижа.

Културата ни е чалгаризирана до краен предел. Нищо българско не е останало в нея. И там е пълно с ламтеж за пари, безвкусица и некъдърно копиране на западни модели.

Кликата политици и свързаните с тях бизнесмени буквално кове последните гвоздеи в ковчега на родината.

Тази клика няма да се посвени да изпрати български младежи в чужда за нас военна авантюра. По същия начин същата клика не се свени да гледа на целия народ като на донори, като на пазарни слуги, които трябва да пълнят кесиите им с все повече и повече пари, власт и его.

Те и пропагандата им жестоко разделиха народа ни на софиянци и сеУяни, на русофили и русофоби, на бедни и богати, на прогресисти и ретрогради,на българи в България и българи в чужбина и всяка група ненавижда другата. Стигна се дотам, че „български патриот“ за огромна част от младите ни сънародници стана синоним на „тъп и необразован Ганьо“.

Малка част от нас още живее в началото на 90-те години на ХХ век. Тя още идеализира запада и Европа и неглижира родината си, не иска да разбере, че Европа от 2023 няма нищо общо с Европа от 1990. Тези хора още живеят с клишета като „ДС“, „мръсни комунисти“, „45 години стигат…“, без да осъзнават, че историята има свой ход, че всичко в нашия грешен свят непрекъснато се променя. Разбира се, пропагандата умело толерира тази своеобразна хибернация.

Друга част от българите също са тотално зомбирани от глобалната матрица и на тях за нищо градивно не може да се разчита. Това са тези, които вече са по пътя към превръщането си в безрасови, безродни, безбожни, безполови и безмозъчни същества. За тях случващото се е фатална неизбежност, еволюция и прогрес и всеки, който не мисли като тях е тъп ретроград.

Тези зомбита, за съжаление представляващи голяма част и от младите българи, без извинение, за нищо не стават. Те се интересуват само от себе и от налагания от матрицата мейнстрийм. загубени са за българската кауза, паднали са пред консумеризма и западните извратени ценности.

Ерго – процентът на българите, милеещи за родината си и мислещи за нейното бъдеще намалява скоростно.

Затова пред не толкова многото останали нормални хора у нас вече има само една възможност – ВСИЧКИ НА ВСЕОБЩ БУНТ!

Бунтът трябва да е в центъра на София! Поне 300 000 души трябва да се съберем! Може и 500 или 700 000! Всички обществени организации и отделни ангажирани с патриотичната идея личности трябва спешно да заработят ЗАЕДНО!

Да се съберем без да ни карат с автобуси партии или назначени лидери! Лидерите ще си ги излъчим ние! И да стоим там докато не се изпълнят 5 спешни искания:

1. Разпускане на НС след приемането на последни 2 решения:

– обявяване на Пълен неутралитет!

– Подаване на заявка в Брюксел за временно замразяване членството на България в ЕС и НАТО!

2. Обявяване на еднолична президентска власт над правителството, съдебната система и БНБ до приемане чрез всенароден референдум на нова конституция!

3. Налагане на Граждански контрол върху работата на всички големи

медии, без значение дали са частни или държавни!

4. Замразяване на всички цени на пазара без оглед дали са родно производство или внос.

5. Принудително запечатване на офисите на абсолютно всички неправителствени организации.

Само подобни спешни мерки могат да спасят България от собственото и погребение! Ако не ги предприемем скоро, родината ни ще загине!

ГЛАС НАРОДЕН – ГЛАС БОЖИ!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Иван Спиридонов