03.05.2024
Николай Марков

България е в голяма опасност! Това трябва да разберете.

Случи се нещо необичайно в страната ни. Нещо нередно и нещо, което може да сложи край на нашата културна и национална идентичност. Извършен беше държавен преврат с откритата логистика на посолството на САЩ. Беше извършен Майдан!!! Да, Майдан.

Всичко това се случи пред очите ви.

Ако досега имаше някакво влияние, сега държавата е поета на външно управление в интересите на чужда страна. Няма никакво значение дали САЩ са приятелска, партньорска или стратегическа държавна инвестиция. Независимо от двустранните и всички други договори за сътрудничество и помощ, държавата САЩ си остава чужда за нас държава. Тя няма право по смисъла на нито един наш закон да управлява скрито или явно страната ни в своя полза. Това не.

Лицата и политическите субекти, които са макиаж на това скрито външно управление са престъпници. Осъществили са състава на престъплението „държавна измяна“ още с даване на съгласието си да съучастват в държавен преврат. Уникалното фалшифициране на последните няколко избора, което вече установихме с професионален и иновативен подход, беше първата крачка към узурпирането на властта.

Лично аз не очаквах чак такъв размах на махалото, но се случи. Очевидно целта оправдава средствата, но точния елемент спря вниманието ни. И започна фазата на прецизния професионален мониторинг на средата.

Нямаме способностите да воюваме

с правителството на САЩ, администрацията и службите, които са ангажирани с българския сценарий. И нямаме намерение да воюваме с тях, защото сме реалисти. Познаваме машината, която стои срещу нас, макар да на се вижда от всички.

И не, не се страхуваме от нея! Просто знаем къде сме, какво сме и докъде ни стигат силите. Но най-ценното от всичко е, че работим на светло, доколкото това е възможно. Трябва да се пазим и от наши знакови престъпници, които за разлика от чуждите професионалисти, няма да ни разберат правилно. И тогава може да стане необратимото за всички страни. Немислимото.

Предупреждавам всеки български гражднин,

както и самото посолство на САЩ, че ситуацията в която сме вкарани е с най-висока степен на риск досега. Дори и тишината мирише вече на барут. Има граници в междудържавните отношения и преиграването с разни глупави неща няма да ни избави от кризата.

Нито Русия, нито Путин ще бъдат виновни за процесите, които са плодове на болни наши и чужди мозъци. Особено на някои наши, които имат трайно престъпно поведение.

Всеки разумен субект от изброените е длъжен

да осъзнае нуждата от крачка назад. Днес и сега! Утре вече ще бъде много късно. Нещата са ясни за повечето граждани, няма нужда от насилие. С тази крачка назад трябва да се даде възможност на българската имунна система да си свърши работата. Няма друг начин да направим здрава държава, полезна на всички страни.

Имаме неотложна нужда от имунна защита на държавния организъм без намесата на вътрешно-политически и външни субекти. Ако не се осъзнае тази нужда, краят на играта е близо, а косвените жертви – в милиони. Станалото станало, трябва де се решава някак! При това хладнокръвно.

Посочвам възможен изход.