01.05.2024

Тая сутрин чета във в.“Галерия“: „Царят влиза в играта. Двамата с Радев кроят планове за стабилизация. Партии канят хора от обкръжението на Сакскобургготски за министри“ – заглавие на първа страница. А на трета: „Герб дава милиарди на Христо Иванов срещу подкрепа“. Тия заглавия звучат като реклами на хорър филм. Звучат абсурдно. Но в страна, в която абсурдът е реалност и дори мярка за достоверност, е ясно, че оповестеното в тия заглавия може да се окаже чиста истина.

Сакскобургът е един от символите на циничното ограбване на българската държава. Този „аристократически“ мародер с нищожна плебейска душица, е фигура, заклеймена завинаги от българското общество. Отвратителна за всеки българин. До дъно, необратимо компрометирана също както Соломон Паси, Плевела или Елена Попдодорова. С него ли намери „да крои планове за стабилизация“ президентът Радев?

Колкото до съобщението за „милиардите“, обещавани от „Герб“ на Бойкикев за „неговата подкрепа“, това означава само едно – че сергията за алъш-вериш на депутати е открита, още преди да бъде открито „Народното събрание“. Всъщност от три десетилетия насам българският парламент си е търговска сергия насред прашен ориенталски пазар.

Само мимоходом ще отбележа, че докато „българската журналистика“ и „политиците“ наричат „игра“ или „рулетка“ бъдещето на България ( „царят влиза в играта“, „парламентарна рулетка“ ), държавата ни винаги ще бъде смешният самоубиец в Европа. И скоро ще си тегли куршума на „руска рулетка“.

Ееех, българино, краят на света дойде, но не и краят на твоето търпение! Ще изтърпиш ли и Саксът да се пробва върху теб, подир Мони и Плевника? Докога ще понасяш физически и морални уроди като Тиквата и Бойкикев да се разпореждат с твоята съдба?

Българският народ прилича на мъртвец, проснат върху дисекционната маса в моргата. Вампири, маскирани в манти на патологоанатоми, го режат отгоре до долу, наляво и надясно. Вадят очите му, изтърбушват го, ръфат черния му дроб, изсмукват мозъка му, с присмех подритват по пода сърцето му. Никакъв признак на живот. Кадавер.

Младите хора, тези, които вдигат въстанията, тези, които проливат кръвта си за Бог, Родина и Чест, тези, които биха могли да защитят Отечеството с дела, а не с празни приказки, тези които са на възраст между 20 и 30 години, бяха умишлено превърнати в духовни евнуси. За тях бъдещето на България е скучна компютърна „игра“, която не ги интересува.

А тъкмо СЕГА, сега, когато световните сили са се вкопчили на живот и смърт, напрегнали са мишци до краен предел и е настъпил кратък миг на вселенско затишие, СЕГА, когато нашенската „политическа“ измет е в тупик, СЕГА е времето някоя НАЦИОНАЛНА СИЛА да върне България към живот. Да й вдъхне дъха си. Защото този исторически миг скоро ще отмине и ще се завърти „руската рулетка“.

„Руска“ е названието й, но куршумът в нея е поставен от глобализма и той натиска спусъка, опрян в нашето слепоочие.

Сега е времето Костадин Костадинов с действията си да покаже какво представлява „Възраждане“ и какво представлява самият той. Ако само лозунгарства, значи си е обикновена американска креатура, назначена за „патриотична радиостанция“ – нищо повече от парльор. Ако пристъпи към дело и поведе нацията, може да се извиси до истински народен трибун.

България очаква своя ВОДАЧ. Ако такъв съществува, нека се яви – СЕГА!

Милена Върбанова