19.09.2024

Анастасия Гешева

Вчера България получи официално предупреждение от Путин за съдбата си, ако участва в удари по Русия. Искам да обясня отново 2 неща, които ме заболя устата да ги говоря. Да се нападне Русия под предлог, че тя е агресор, е отдавнашна огромна мания на Запада. Те все още си мислят, че могат да я победят, да я разфасоват както направиха с България и да я опоскат. Предстоящите избори в ЕС и в САЩ са основен фактор за ескалацията, която се провежда изцяло от Запада.

За да си запазят властта, на глобалистите повече от всякога им е нужна руска агресия. Как могат да я постигнат? Като принудят Русия да ги нападне. Как могат да я принудят да ги нападне? Като я нападнат те. И забележете, при този сценарий, глобалистите ще изтрият от реалността факта, че те са нападнали първи и чрез медиите ще покажат само нейния отговор и готово – Русия е агресор. Това е сценарият на непосредствено случващото се! Повтарям, то е жизнено необходимо, за да се запази сегашната власт в ЕС и САЩ. Другото за обяснение е, че няма на Земята оръжие, което Русия да не може да отрази, няма физическа сила, която да я сломи и превземе, няма форма на война, която тя да не може да води и да победи. Просто няма.

Друга причина за ескалацията е фактът, че в Украйна няма легитимна власт. За да се замаже тази безотговорност и откровено превземане на Украйна от глобалистите, Русия трябва да е агресор повече от всякога.

Анастасия Гешева