16.09.2024

 

Или трябва да напуснем НАТО, или ще изгорим заедно с него! Друг път няма. Самоубийствените решения, които взема САЩ за Европа, могат да приключат само по един начин, а България, както винаги, е на страната на булката.

САЩ е империя на злото. Див капитализъм, империализъм, алчност и пълна безчовечност и нихилизъм какво се случва с хората. Виждаме как САЩ защитават геноцида над палестинците в Газа и защитават ….щях да кажа съюзниците си, но нещата там са много по-различни и тема на друга публикация. САЩ искат да въвлекат цяла Европа във война срещу Русия.

А България е в поза партер на килимчето пред Козяк и чака да й кажат команда „Умри!“. Не си мислете, че Русия този път ще ни пожали. След всичките предателства и черна неблагодарност. Ако не спреме нашите управляващи да ни въвлекат във война, ни чака същата скотобойна като в Украйна – нашите мъже и синове ще мрат сред кръв, смрад и кал, за интересите на „великите“ Съединени американски щати и тези, които печатат парите и искат да контролират света!

Само незабавно започване на процедура по напускане на ЕС и НАТО /а това ще отнеме дълго време/, може донякъде да ни спаси от задаващата се скотобойна!

Но пък българите добре изпълняваме команди на чужди госпподари. Този път ще е командата „Умри!“.

Елена Гунчева-Гривова