03.05.2024

БЪЛГАРИ, ЗАЩО СТЕ ТАКИВА…

Браво, успяхте да ме откажете!

Лорд Евгени Минчев

 

„Вековната злоба на роба“, ще кръстя поведението, което понесох от страна на стотици онлайн потребители тези дни . Поводът- че съм се постнал от Лондон, в градинката пред нас и разказвам, че сме събрали средства за благотворителност. В друго видео препоръчвам българско заведение от висок клас. Кое не е наред- че не търпите успеха? Че не харесвате благотворителност? Че не харесвате мен? Че не ви се иска малко лукс за оскърбените ви душици… Че вие берете ягоди в Лондон а аз цъфтя и се забавлявам, но и се развивам? Че седите над загорелите си печки „Мечта“ в очакване да ви възври боба?

Във всички случаи, това не е моя работа. Аз не коментирам как изглеждате на ужасяващите си профилни снимки, на нелепите прически, духовната бедност, на съсипаните ви животи. Аз не ходя по профилите ви да търся кусури, каквито несъмнено и очевидно имате. Ще отида още по-далеч и когато ме наричате с обидни епитети, ще отговоря- вижте себе си, вашите деца и внуци. Повечето от тях се друсат, безработни и глупави са, невзрачни са , пият, неспособни са спрямо семействата си. Млъкнете! Нито сте ме създали, нито отгледали, нито възпитали. Клети животи! Поне онези, които си позволяват да ме обиждат, заслужават да чуят истината.

Аз се боря, представям страната си чудесно, където е необходимо, много по-добре от вашите лъскави анцузи по летищата, дъхавите ви мишници, и моля, седете си където сте, ако не ви стиска да се развивате. Както в България, така и в Англия, аз съм там, където съм си изработил, заслужил, трудил съм се и съм се образовал. Не съм вземал кредити за плазмени телевизори, нито да ходя на Малдивите. Вие сте го правили и ако този лукс сега ви излиза през носа, съжалявам, изкарайте си го другаде. Дали съм педал или всичко онова, с което ме наричате, изчакайте да видите децата и внуците си. Ако знаете как боли, как ще кърви сърцето, някой да обижда поколението ви. Но и това ще стане.

И разбирам болката ви- всичко онова, което ми причинявате, вече са ви го причинили. Виждате гей в сина си, ялова в дъщеря си, зет ви също е гей и ходи при сина на друга клета женица, която си позволява да обижда мен. Мен- сам създал себе си, образовал се, стараещ се и постигнал толкова, колкото съм пожелал.

Но ви благодаря, че ме отказвате. Защо да правя благотворителност за един народ така неблагодарен, защо да ви поздравявам по летища и магазини, когато вие дълбоко ме мразите. Защо по-добре да не харча пари само за себе си, пък вие си коментирайте до насита.

Един ден ще пусна снимките ви- ей така, хората да видят какви ми се присмиват. Тогава ще се смеят на вас- уверявам ви.

Ще ви хареса ли някой да нарича децата ви п…дали, грозници, ватмани и прочие.

А някой да нарича така родителите ви…

Ако вярвате в Бога, казано е- ВСИЧКИ СМЕ ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ…

Или вие не сте!

Засрамете се!