08.05.2024

Васил Терзие Ухото е нацвъкал цяла София с билбордове призоваващи към хомосексуализъм и содомия!
Снимани са двама мъже гушнати на диван или две жени и това е обявено като „новото семейство“. Има такъв на Орлов мост посока Плиска например.

В българската Конституция е записано ясно, че бракът е съюз между мъж и жена и в този ред на мисли е най-малкото незаконно да се зове публично и демонстративно чрез реклама и агитация за еднополови бракове и псевдосемейства. За моралната страна на въпроса въобще не ми се и коментира – Васето е ясен. Той не празнува Рождество Христово, пропусна рожденият ден на Ботев и денят на освобождението на София, монтира нужници до гроба на Вазов, развял е бодро чужд влаг на сградата на Общината….. Заслужава моментално да освободи поста за цялостно творчество. Този несретник влачи града ни по корем вече четвърти месец – дупки, клони, мръсотия….. тотална политическа и административна немощ. Но пък е наслагал билбордове на Навални и такива, които рекламират еднополови семейства – той с това се занимава! София не е Содом или Гомор, а нашата столица.

Васко, аз не искам децата ми да гледат това! Не са длъжни! Защо не се сети да поздравиш софиянци за наближаващия Национален празник, а наслага хомосексуалистка пропаганда?
Моля снимайте и качвайте билбордовете на Ухото! Всички трябва да сме наясно и да изискаме незабавното им премахване!
Начело на столицата стои някакъв измислен кмет, който на всичкото отгоре е избран с флашките на ортаците си, а не от гражданите!

Васко, Ухо, веднага махни тази изродщина от очите на гражданите и най-вече от тези на децата и след това се махай и ти, защото си вреден за града и софиянци!
ОСТАВКА!

Страхил Ангелов