04.05.2024

Вече всички знаем, че сме „най-скъпата“ държава в Европа! Така де! Изобщо не се шегувам! Достатъчно е да влезете в магазина и ще установите, че Франция, Испания, Германия, Италия и т.н. ни дишат праха.

Ако кашкавалът в Италия е 20 лева за килограм, в България ще е поне 56 лева килограма за същата марка. Бедните италианци не могат да си позволят такива цени за разлика от „богатите“ българи.

И да знаете, изобщо няма спекула! Те, италианците и французите нарочно ги правят тези неща с по-ниските цени на основни хранителни стоки. Тя, Корнелия, също ни обещаваше евтини дърва за огрев, но накрая ги плащахме по 220 лева за кубик.

На фона на тази висока инфлация и високи цени, финансовата министърка изпищя, че нямало пари в държавната хазна!? Абе, моме, няма ли кой да ти каже, че по време на висока инфлация, най-много пари трябва да влизат в държавната хазна, ако не се крадат де!

Та, да си знаете, че скоро ще кандидатстваме за титлата „България-Монте Карло на Балканите“. Това го казвам за македонците, да не вземат после и за тази титла да претендират!

На фонът на всичко това Запада ни подготвя поредната кражба, като искат да сложат ръка върху „Балкански поток“. Малко хора знаят, че навремето Русия ни бутна рамо, като остави златното ключе в нас. Тоест, газа първо влиза в България и след това се връща в Турция и отива за Европа.

Хайде, спорен ден и бъдете здрави!

Димитър Байрактаров