04.07.2024

Вчера Путин огласи за пореден и може би последен път условията на Русия за Украйна и за избягване на голяма война. Днес искам да кажа, че ситуацията в света се описва точно с 2-3 изречения. Западът/НАТО отхвърля условията на Русия, изобщо отказва да признае право на Русия да има условия, а Зеленски вчера нарече думите на Путин ултиматум.

Хубаво, ама да видим реалността. Зеленски е НЕЛЕГИТИМЕН президент. Откриващата се днес среща за „мирни преговори“ по Украйна в Швейцария, на която не е поканена Русия, а половината от поканените се отказаха да присъстват или ще изпратят безсмислени представители, можеше спокойно да пращат примерно треньорите на държавите по художествена гимнастика, руснаците наричат СРЕЩА НА ОБРЕЧЕНИТЕ. Забележете – ОБРЕЧЕНИ! Така Русия нарича Запада! Това дори не ми се коментира какво означава психологически, физически, военному.

Много коментатори в цял свят и у нас посочиха, че от лидерите на Г-7 единственият нормален (що годе) е италианският премиер Джорджа Мелони. Аз съм съгласна, всички останали са луди, обезумели, инфантилни, глупави, дебилни, прости и некомпетентни хора. Вие в света на подобни управляващи ли искате да живеете?

Анастасия Гешева