02.05.2024

 

Някой дава ли си сметка, когато израелците сринат Цивилна Газа до камък, до кокал, както всички тук тържествуват, че ще стане, къде ще е следващото Клане? Не, няма да е в Израел. Те ще се пазят вече. Огромното клане ще е в градовете на Западна Европа. Израелците, разбира се, са наясно с това, но просто не им пука. Огромната мюсюлманска популация на Континента ни ще е съвършено избесняла /спомнете си само дреболия като мача на Мароко с Франция отпреди малко/.

А гледката на хилядите избити арабски деца, знаете ли какво ще предизвика? Не, не знаете. Ще бъдат клани наивните овце, които се водят горди граждани на ЕС, граждани на нашите европартньорски институции и още по-горди Съюзници на Главорез@ Израел /каквото поне той е в ислямското мрачно поетическо въображение/. Ами добре тогава, ще видим човешка кръв, която се стича по улиците на Париж /където живеят поне 400 хиляди, които наричат палестинците „свои братя“/, Кьолн и Стокхолм в количества, каквито ноемврийският дъжд не може да отмие.

Ще викаме Гънс отново да презапишат старото парче. Ще има November, но много Bloody, Rain.

Предупредихме ви, европартньори, нали? И, ако не се спрете СЕГА/NOW!, едва ли ще тъжим много за вашите загуби… С нашите сантиментални славянски души, за които ни презирате.

Степан Поляков