23.10.2024
ab4293bb47a8d20f647ab9102b7b1d94
Вижте кои се подредиха на митинг срещу служебния вътрешен министър Атанас Илков пред МВР!

Биршен Ибрямова, секретарка и довереница на Ахмед Доган – чийто съпруг Джейхан, беше заловен в момента, когато получава 100 000 белязани лева на паркинга на “Кауфланд” в София, от бизнесмена Мирослав Тодоров, който многократно му е давал суми между 20 000 и 100 000 лева, за да получава услуги от народния представител. За това свидетелства пред разследващите самият Мирослав Тодоров. Два състава – на СГС и на САС – оставиха кандидата за депутат на “Алианса за права и свободи” в ареста.

Божидар Божанов – посочен от бившия министър на електронното управление Александър Йоловски като участник, заедно с Кирил Петков, в опит за рекет и сплашване – пробутване на фирми за участие в обществени поръчки за няколкостотин милиона лева. Йоловски продължава да е охраняван от НСО.

Лена Бориславова – уличена в подправяне на подписи върху документи на сдружение “Да запазим Корал”, разпитвана от прокурори.

И Божанов, и Бориславова са активни функционери на “Продължаваме промяната – Демократична България” – лидерите на групировката Кирил Петков и Николай Денков бяха публично изловени на предизборно събитие във “Факултета”, организирано от шурея на Киро Японеца – известният трафикант на дрога и хора, купувач на гласове Оси. Днес ПИК показа снимки на Борислава Пенева, от старозагорската листа на ППДБ, с брокер на гласове в ромската махала “Лозенец”. Държавната служителка обикаля из махалите с мерцедес за 100 000 лева.

Мирчев, защо мълчиш за своите?

Какво искате, а?! За какво се борите? Да останете недосегаеми. Е, няма как да стане!

Соня Колтуклиева

https://mediamall.info/