16.09.2024

Светът се управлява от луди. Ама не готино луди, а такива с диагноза. И психопати. За тях не е никакъв проблем да правят експерименти с хора, умишлено да се стремят да намалят броят на човеците, да разпалят война, да унищожат природа. Чак човек може да си помисли, че са извънземни и не живеят на тази земя.

Да вземем например войната в Украйна. Първо украинците бяха купени като елит и насъскани като народ срещу Русия от американците. Американците наляха там един куп пари и очакват възвращаемост. И, разбира се, украинците да се справят с тези, които им пречат да управляват еднолично света. Наливането на пари и оръжия в Украйна минава всякакви граници на здравия разум. Ядрена сила не може да бъде победена във война. Украинците явно курбан вече сте ги дали. Но защо трябва и други народи да се въвличат в тази скотобойна, докато траверса Камала се хили като пача по американските медии?!?

В България толкова ли няма и един военен, който да заяви, че въвличането ни във война е безумие? Че не трябва да козируваме за всичко на НАТО? Че трябва, преди да пращаме оръжия и пари на Украйна, да помислим за българската армия. Уставът не може да отмени клетвата ви към България. Ама трябват и топки, аа?

Време е светът да преустанови тази лудост. Лудостта на мъжете-жени и жените-мъже, стигнала свой връх и във френската олимПЕДИада, където сатанизмът и извращенията стигнаха нови висоти. Време е да престанем да се стелим пред САЩ, които унищожават Европа. Време е да махнем лудите лидери и на трона да поставим здравия разум и интересите на хората.

Време е да осъзнаем, че тези, които печатат парите, са нашите врагове. Защото всички гледат едни хартийки. И унищожават ресурсите. Ама ресурси не могат да се отпечатат….

Елена Гунчева-Гривова