25.04.2024

Представете си, приятели и врагове, как изборите са минали и сектата печели с 99 % изборите и съответно с 239 мандата. Както казват феновете: „Само сектата, да живей, тя единствена ще ни оправи!“. И сега да видим как започва оправянето:

Ден първи: КК излиза с обръщение към нацията, в което строго заявява, че искаме, не искаме, ще ни оправи. С видимо доволство съобщава, че камионетките вече събират хората от списъците, като след като изчезнат всички тия, дето са му са се подигравали и са го критикували, останалите ще бъдат насочени да строят за Родината – пети мост над Дунава и шести тунел под Шипка. Първото решение на новия Министерски съвет е всички поданици в осем вечерта да излизат на балконите и да ръкопляскат, като едновременно с това се покланят на образа му. Всеки български гражданин се задължава да сложи светлият му образ като икона в дома си и да отдава почит поне по три пъти на ден. Нарушителите ще бъдат събирани в камионетките.

Ден втори: Лидъл е изгонен от България, а магазините му превърнати в партийни клубове. Кауфланд и Билла се задължават да дават лепта на партията – майка, както и на всичките им торбички да има светлият образ на Великия и Единствения, за да знае народа откъде идва хляба!

Ден трети: Превземаме Македония и слагаме паметник на Великия и Единствения в центъра на Скопие. Напускаме ЕС, след това се връщаме, защото ще идват едни траншове за усвояване.

Ден четвърти: Гоним американския посланик, след това го връщаме, защото все пак, неудобно е някак, ще е зор за всяко разпореждане да се пътува отвъд океана.

Ден пети: Обявява се рождения ден на Великия и Единствения за национален празник, с което се тушира целият спор по тия въпроси. Кое не е ясно?

Ден шести: Забраняват се всички партии, освен сектата и ГЕРБ, защото все пак трябва да има и опозиция.

Ден седми: След коленопреклонните молби на народа, по примера на римските императори, Великия и Единствения се обявява за жив бог!

Народът ликува! Смее ли да не го прави! Който не ликува – в камионетките и до стената. Просперитетът ни чака!

Елена Гунчева