25.09.2024

Пактът на бъдещето – Документ, създаден от Антонио Гутиереш и приет без гласуване на сесията на ООН вчера, представлява в пълна степен идеологията на Световния икономически форум на Клаус Шваб за бъдещето. 72 страници, в които намирам всички вредни, нехуманни, трансхуманни неща, които глобалният елит иска от десетилетия да наложи над човечеството.

Документът разбира се има бутафорен характер, но все пак представлява огледало, в което виждаме какво ни чака, ако Русия, Путин, не успее да постигне преобръщане на световния дневен ред. Тук чувам веднага гласовете как в Русия се изпълнява същия този клаусшвабски ред и питам, ако е така, защо се води война? Ако беше вярно, Русия щеше да е на парчета.

Пактът за бъдещето е опасната страна на идващото, в която присъства целия арсенал програми за подчинение на човека на корпорациите, изкуствения интелект и демонските сили.

Разбира се, че всички го приветстват!
Но руският заместник външен министър, който го посети, Русия демонстрира отношението си към ООН и структурните му качества като изпрати там втори ешалон дипломат, каза много съществени неща, на които отново никой не обръща внимание. Че Русия не е съгласна с Пакта, защото в него са нарушени почти всички принципи на създаването на ООН като антинацистка организация, която да гарантира неповторението на Втората световна война. Русия изтъкна, че по никакъв начин не са защитени човешките ценности от идващата обща цифрова унификация и намерението тя да бъде наддържавна. Русия каза, че Пактът отказва правото за НЕНАМЕСА във вътрешните дела на държавите и изключва правото на държавите да водят самостоятелна политика.
Това, ако случайно някой анализатор продължава да твърди, че и Русия на Путин е в кюпа.

ООН и лично Гутиереш за пореден път демонстрира пълната си зависимост от доскоро тайния елит около Шваб, Сорос и Бил Гейтс.

Анастасия  Гешева