16.09.2024

ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНАТА

Вечерта днес слугите на САЩ и Украйна осветиха сградата на пл. „Народно събрание“ № 1, в цветовете на укрознамето. И съвсем правилно! Да, правилно ме чухте – правилно! Защото тази сграда, както и другата, в която сега заседават депутати, много отдавна загуби същността си на българска върховна институция, като се превърна в гнусна и воняща на предателство клоака, обличаща в решения и закони заповедите на отвъдокеанските си господари.

Отдавна парламентът ни не е там, за да защитава българските национални интереси. Отдавна парламентът ни се превърна в ГУМЕН ПЕЧАТ НА КОЗЯК!

В тази сграда, свидетел на много предателства към Родината, витае гнусота и предателство. В нея са се изказвали и заседавали едни от най-гнусните български предатели. В тази сграда преди около 80 години българските народни представители решават да се присъединим към нацистите и обявяваме война на Англия и САЩ, което довежда до тежки жертви сред българите от бомбардировките.

В днешно време предателствата продължават. В тази сграда се реши да сме в ЕС и НАТО. В тази сграда решиха да убият българският лев. В тази сграда решиха да подкрепяме Украйна и нацистите. В тази сграда плюхме върху освободителите си и ги предадохме. В тази сграда се приеха продажни и гнусни закони във вреда на българския народ.

Внимателно вижте снимката. Това е Народното събрание – украинско! И американско. Не българско!

Огън да гори предателите и там, където е извършено предателството!

Днес се чувствам като в окупирана територия, в завладяна държава, в която сме загубили битката….

Елена Гунчева-Гривова