04.05.2024

Не знам какво още трябва да му се случи на този наш народ, за да проумее, че го управляват престъпници, на които въобще не им пука за него.

Ние не съществуване на картата за тези хора. Ние съществуваме в главите им единствено като числа, но не и като души. Ние за тях сме само живите мъртви.

Защото те ни презират, бе, уважаеми хора. Не го ли виждате?

По-важно е обаче защо го позволяваме? Защото не гласуваме е логичният отговор! А защо не гласуваме? Ами най-често защото просто отдавна не вярваме. Не вярваме на никого. Но по-лошото – не вярваме в нищо. И е нормално да е така, когато пред очите ни дехуманизирани изроди поругаха всяка една ценност. Достатъчно е само да споменем как унищожават семейството, а списъкът иначе е огромен. Или с две думи: знаем, че са брутални маскари, но си траем.

И затова пък сега аз си мисля, че вече е дошъл точният момент да повярваме. Да повярваме, че все пак имаме някаква власт над собствената си съдба и да изхвърлим тази гнусна паплач на бунището на вечното презрение. А после да издигнем един нов паметник на мястото на стария, с лицата на тези същите изроди, за да научим децата и внуците си, че един паметник трябва да се уважава. Защото той ще е там, за да ни напомня ежедневно колко е гнусно да бъдеш национален предател.

И в този ред на мисли, нека ви попитам: къде е сега оня ухиленият, със синдрома на Даун? Последно беше в Канада. В Канада, уважаеми, не в Карлово! Със семейството си!

И още: къде според вас пък ще иде оня другияг, Асен, след като престане да бъде министър? Аз ще ви кажа къде: или в Лондон, или в Сингапур. И затова си има причини. Които обаче нямат нищо общо с нас, освен, че ние сме тъпаците, дали възможност на тоя посредствен хасковски измамник да управлява финансите на държавата.

А Денков?

Цайсът веднага ще дръпне за САЩ със стипендия, като лектор на някой свободен американски университет, за да учи наследниците на Стайнбек, че мишките са по-умни от хората. Докато им раздава автограф на своя снимка.

Христо Иванов пък ще иде в Брюксел, за да държи пишката на момченцето от площада, докато носът му работи парт-тайм към Европарламента.

Лена най-вероятно ще отиде да освобождава Куба през фейсбук, а Пеевски пък ще иде в Дубай, щото там нали няма руснаци…

Единственото хубаво е, че най-големият предател няма къде да отиде. Барселона вече не работи, а в Истанбул не си търсят жиголо. Защитен свидетел от Банкя – това ще бъде неговата жалка съдба. И неизбежно презрение от хилядите, които излъга, кръстейки се.

Уважаеми хора, превръщат България в бунището на Европейския съюз. Същите тези, които споменах по-горе. Убиват настоящето, убиват и бъдещето ви. Събудете се, защото вече е късно. Съвсем скоро ще ни вкарат и във война. Положението е изключително критично и не ми трябва да съм “експерт”, за да го виждам. Не мога да повярвам, че все още има някой, който продължава да пребивава мигайки в някаква измислена и малоумна летаргия. Имам чувството, че от Разград са дрогирали цяла България с кетамин.

Нека не бъдем числа в тетрадките на брутални престъпници. Нека не им излязат сметките. Защото е време цялата тази свинщина да свърши. А всички знаем как.

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL