16.09.2024

Всички маски паднаха, видяха се лицата на слугите на Сатаната.

Цялата грантова евроатлантическа общност неистово и хистерично настояват Радев да наложи вето и да върне промените в закона, които забраняват ЛГБТ пропагандата, за прегласуване!

Реват като ранени животни, защото няма да могат да провеждат хомосексуалистка агитация в училища и детски градини. Путинисти им били забранили тази мисионерска дейност, а те вече бяха подготвили проектите за още грантове. Не било демократично, не било евроатлантическо да ти забраняват да шеташ сред децата и да им разясняваш каква „далавера“ е да прегърнат педерастията като водеща добродетел….

Мобилизиран е целият сатанински арсенал – медии, еврочиновници, посолства, даже и подписи внесли в Президентството. Да отпадала забраната моментално, защото….

Защото какво бе негодници? Какво ще направите по-точно? Ето, че няма да отпадне! Я разкажете жалки твари, какво точно искахте да правите в детските градини и училищата, че забраната толкова ви разстрои? Някаква извратена сган се опитва да налага сатанинския си дневен ред през наведени безгръбначни политици, през медии, които вече не се свенят да тиражират откровенни лъжи, през себеподобният им европейски „елит“….. Евроатлантическите мерзости, пардон „ценности“, били застрашени! Ерго, забраната да се развращават официално и съвсем открито децата в училищата била антиевропейска практика. Изверги!

Срещу внесените 7000 подписа в Президентството могат спокойно да се сложат 206 000, които са против този разгул и са внесени в Народното събрание миналата година! Или според грантоядните содомити, онези които са против това децата им, вместо биология да изучават „основи на хомосексуализма“, са путински слуги, хомофоби и някакви недодялани простаци?

Евроатлантизъм – национално предателство и висша форма на цинизъм, корупция и утвърждаване на содомията като ценност. Това е. Равносилно е на слугинаж и блюдолизство. Надпреварват се кой да носи подноса, кой да е пръв виночерпец и ибрикчия. България не ги интересува, а още по-малко българския народ и децата ни – те са просто плът за продан, а с „печалбата“ са трудоустрояват някакви изверги, повечето от които са с психически отклонения.

Харесва ли ви? Явно да, щом си мълчите и навеждате глава смирено. Чакате да ви поканят на масата, за да дооглозгате заедно с тях трупът на Родината ни!

Никога подобна измет не е стояла начело на България, никога! Осъзнайте, че тези ни мразят до дъното на душата си. Ненавиждат всичко, което може да бъде свързано с България. История, култура, религия, бит, душевност, човешко достойнство и национално самосъзнание за тях подлежат на изкореняване, на анихилация. На тази пасмина най-много и пречи българския народ, неговото семейство и църквата му. Затова от години се борят за пълното заличаване на всякакъв вид спомени, които могат да събудят хората и на изчадията да бъде потърсена сметка!

Страхил Ангелов