25.04.2024

Всяко следващо предложение на Москва ще е по-лошо от предишното за Запада и Киев.
Всяко следващо предложение на Путин ще е по-лошо от предишното, така че Запада и Киев бързо да се съгласяват с това, което им дават.

Затова председателят на Обединения комитет на началник-щабовете генерал Марк Мили, бившият съветник на министъра на отбраната на САЩ Дъглас Макгрегър и настоящият съветник по националната сигурност на Джо Байдън Джейк Съливан, както и маса други значими фигури и медии, единодушно убеждават Киев в необходимостта от преговори с Москва, обяснявайки, че прозорецът на възможностите се затваря и точно сега е моментът да се съгласят на най-благоприятните мирни условия. Защото те занаят какво се случва.

А, киевският лунатик,нагло отговаря, че няма да води никакви преговори.Дори прехваленият главнокомандващ,Залужни заяви, че армията му няма да сключи мир.
В същото време Путин търси преговори,а неговият говорител дори каза, че не включват смяна на политическото ръководство в Киев.

По някаква,може би жизненоважна кокаинова причина,бандеровците решиха, че това е проява на слабост и никакви отстъпки нямало да правят преди парад на Украйна на Червения площад. Оттук и исканията на Бандерия към партньорите им са още по нагли: „Дайте ни още повече оръжия, дайте ни още повече пари и ни пратете още наемници, които да вкараме за пушечното месо на заколение“. Пример са признанията за загубите на бандеровци на западната преса и кореспондентите им в Артемовск/Бахмут.
Всяко следващо предложение на Путин обаче винаги ще е по-лошо от предишното, така че трябва бързо да се съгласяват с това, което им дават, за което Зеля е предупреден от най-далновидните си задгранични куратори.
Предложенията за преговори от Москва,са проява на сила и нежелание за повече жертви,но накрая ще й даде моралното право да каже – аз ви предложих мир,вие избрахте война.

В същото време Русия готви продължаване на военната кампания, като фиксирането на статуквото също не влиза в плановете на Кремъл.

Руската страна все още дори не е обявила окончателните цели на започналата спецоперация и е добре за Киев да не ги чуе скоро.
От Вашингтон и Лондон зависи „къде ще тацува маймуната“ и колко ще страда.
Лондон и Вашингтон,обаче вече се разминаха. Тук Сун Дзъ е абсолютно прав – това е суета преди поражението.

То е неизбежно, предписано от кукловодите от другата страна на Атлантика,(в техните стратегически планове победата на Украйна изобщо не фигурира).Но, в плана на кукловодите от тази страна на Атлантика-Лондон и Варшава-фигурира,защото знаят,че „парсата“ ще остане у тях.

Йордан Халачев