29.03.2024

Ха, добър ден
Абе не става, това което си мислите, защото начина по който го правите е сбъркан. То, вие по принцип сте сбъркани, но това е друга тема.

Всячески се опитвате да ни накарате да МРАЗИМ Русия и да ѝ се смеем, подиграваме и незачитаме. Да, ама нещо сте объркали стратегията.

Някаква си гинеколожка, която работи у ЕС-то се опитва да ни накара да се присмиваме на Русия за това, че видиш ли, руснаците крадат перални за да извлекат от тях някакви си платки и чипове за да си подържат военната техника.
Опасявам се, че нещата стоят точно обратното. Запада се чуди как да произведе чипове за поддръжка на своята техника, след като наложи куп санкции на Русия и сега едвам намира необходимите суровини за тази цел.

Смешното е, че тая патица си мисли, че ние сме толкова технически неграмотни, че бихме се вързали на такова нещо.
Ало, Сурсулче. Чиповете за перални не стават за самолети. То, ако бе така, моята пералня щеше да лети, а не да пере. Ама, изглежда някой неграмотник като теб ти го е казал и ти го изплю пред целия свят. Ама помисли първо ма. Тая кофа на главата за кво я имаш?
Най-страшното е, че такива като тая управляват ЕС. А, още по страшното е, че точно заради такива като нея, ЕС ще се разпадне. Не, че ми дреме за ЕС, но жалко е да се разпадне заради лизогъзовци и неграмотни люде с багаж, колкото на патка. /моля патките да не ми се обиждат/

На Путин му дреме на шлифера, че ЕС ще се разпадне. Разпаднал се или не, той пак ще му продава газ и какви ли не суровини, а ЕС ще купува, защото няма друг избор. Ние – европейците ще сърбаме супата, но преди това ще я духаме, ако е имало с какво да я стоплим.

Тая патка, ако промени стратегията си, може да ни убеди да застанем срещу Русия. Но за да стане това, трябва да ни накара да ОБИЧАМЕ ЕС. Но, когато натрапваш на някой да мрази друг, резултата ще е този. Скоро ви писах, че, ако искаш да накараш някой да намрази друг, то го накарай да обикне това, което искаш. Затова, накарайте ме да обикна ЕС, за да намразя сам Русия. Но карайки ме да мразя Русия, няма как да ме накарате сам да обикна ЕС или каквото и ще да е. За пример, мога да дам учениците. Когато нарочат някое дете да му се подиграват и мразят, то свестните деца още повече заобичват набеденото дете и застават на срещу тези, които му се подиграват. Житейски опит, како. Ама като немаш деца, как да го разбереш.

Ето защо, ще драсна едно писмо до Путин, да му предложа безплатно моята пералня.

Поздрави: Журналист, но не и гинеколог Мажд Алгафари