18.05.2024

Вчера денков обяви официално война на Президента, пардон „на другата сграда“. Явно план-ЪТ се изпълнява стриктно. И как няма да е така, като се дават власт, влияние, а това винаги е свързано и с пари, за послушност и прилежно изпълняване на слугинските задължения.

денков хвърли бомбата, че ще бъде уведомена прокуратурата, т.е. техния човек Сарафов. Няма нужда да съм Ванга, за да знам какво ще стане – пълно мълчание по сигналите на служебното правителство от преди една година и светкавични действия по сигналите на сглобката. Така, де. За какво протестите срещу назначението на Сарафов стихнаха бързо, бързо. Защото всяка сглобка си има нужда от масло, за да работи добре. Маслото е да не те закачат от Съдебната палата. Я, как бързо приключиха Барселонагейт, че и атанасов се произнесе – няма данни за пране на пари, защото делото е забавено много и следите са заметени. Аз пък, без да съм юрист, смятам, че ако искат ще намерят данни, как се замитат следите на милиони, това да не са прашинки.

Метнаха на назначената от тях и с компетенции във всяка сфера на администрацията областна управителка на София Вяра Тодева. Биографията й е впечатляваща – работила е в сферата на туризма, здравеопазването, отбраната, в Агенцията по вписванията също се е разписана на много висока позиция. Сега тази опитна администраторка ще решава кога и как да демоннтира Паметника на СА. Вече е възложено на главния архитект на София да открие конкурс за оформяне на пространството след демонтажа. Предполагам, че ще бъде издигнат паметник на Байдън или умален макет /с рамките на мавзолей/ на Белия дом или сградата на Козяк. Ще видим в коя посока ще се развихри творческото въображение на верните на промяната и демокрацията творци.

Връщам се на бомбата с обвиненията към служебното правителство. Метната е сега, защото трябва да се отклони вниманието от това, което правят сглобените некоалиционни партньори. А то е, че нанасят щети и вреди на народа. Не трябва да питаме за цени на електроенергия във връзка с излизането на свободния пазар на битовите потребители, не трябва да питаме защо цените на горивата се качват с малко, но редовно, защо конкретни НПО, ангажирани с джендър политиките са първи в списъка за финансиране, подписан със заповед на правосъдния министър, не трябва да питаме КОЙ е авторът на безумните текстове за промяна на Конституцията, не трябва да питаме МОРАЛНО ли е да се гордееш, че се отричаш от родителите и миналото си. Изобщо не трябва нищо да питаме, а да се джафкаме тук и да слушаме със зяпнали уста лелейните им приказки от студия за еврозона, Шенген и евроатлантически ценности. А за сайта Миротворец хич и не трябва да се сещаме.

Слугинските медии осигуряват комфорт, какъвто и Борисов нямаше. Последният пример ми е интервюто на бившия служебен министър Гълъб Донев в бтв от преди час. „Образец“ на журналистика като поведение на водещ, като безжалостно прекъсване на госта, когато казва неудобни за спуснатите задачи факти и непрекъснато насочване към избрани от редактора теми, които също зададени във формат и с цел и трябва да бъде постигната тази цел.

И за всичко това, разбира се, няма смаяни, няма учудени, няма възмутени представители на умнокрасивата демократична общност. Защото всичко върви по план-ЪТ за тотално опрострачване на нацията и изтриване на историческата памет. Целта е да станем тълпа от СОЦИАЛНО дементни биологични единици, които задоволяват само физиологичните си нужди, свързани с физическото оцеляване. Пирамидата на Маслоу бавно, но сигурно и систематично се разрушава. Работи се да бъдем убедени, че имаме само базови потребности, при чието задоволяване трябва да сме щастливи, спокойни и да викаме „Да живее сглобката! Тя ни даде всичко!“

Цветеслава Гълъбова