27.04.2024

Страхил Ангелов

Вчера триумвирата Пеевски, Петков и Борисов се заклеха във вярност на Зеленски!

Това се случи по време на „телемост“ с момчето на семейство Байдън в Украйна, който коалиционните партньори организираха от сградата на Народното събрание.

Управляващите увериха Зеленски и респективно Посолството, че ще влачат България по корем колкото е необходимо, до пълната победа на Украйна над Русия.

И въпреки, че на всички, дори и на самия Зеленски, вече е ясно, че войната е загубена, Пеевски, Борисов и Петков декларираха, че няма да се отказват и ще продължават да наливат държавни ресурси в загубена и безперспективна псевдокауза до откат, без да се съобразяват с интереса на България и гражданите и, мнозинството от които вече се молят на Бог Путин час по-скоро да размаже Украйна. Това е положението!

Няма значение дали на някой му харесва това или не – мнозинството българи са вперили за пореден път поглед на Изток и чакат дядо Иван да дойде. Това постигнаха тази шайка некадърници за една година!

Посланието от телемоста към проксито Зеленски е предназначено за задокенските началници, които тук за благозвучие на новоговор наричат „партньори“.

Пеевски и съдружниците му казват буквално следното: „оставете ни да ви служим вярно и този народ тук ще работи и плаща данъци за нуждите на вашата схема!“.

Всичко това изглежда зловещо и трагично за България и българския народ, защото предстои тези тримата да излъчат още едно правителство в рамките на настоящото Народно събрание, което по същество е т.нар. им „ротация“.

Падението на Борисов и на ДПС, което в момента се представлява от Пеевски е пълно!

Кирил Петков не се нуждае от коментар, тъй като той е сервитьор на двамата и в допълнение на това е умствено изостанал и по тази причина най-вероятно не е в състояние да отговаря за действията си.

Той е, образно казано, просто един воден пистолет, с който другите деца на Сорос и американската демократическа партия си играят на плажа.

В същото време, уж българският министър на отбраната, след като беше подгонен от основния наместник и заложник на американската дълбока държава Пеевски, отпраши на някакво мнимо посещение във Вашингтон.

У нас никой не разбра с кого се е срещал Тагарев в САЩ, тъй като шефът му Остин е в болница и не се намира в състояние, което предполага свиждане или аудиенция.

Явно украинеца Тагарев се е въртял по разни офиси и кафенета и в крайна сметка е намерил някаква атлантическа организация, която има ютуб канал, където несретника дал пространно интервю. Забележете, не в някоя от казионните медии, а в канал на някаква паралелна структура, която се явява НПО!

В рамките на това свое „участие“ Тагарев обясни, че кани още американски войски у нас, които да гарантират сигурността на правителството, не на народа и държавата, а именно на т.нар. „сглобка“ и от тук да продължи войната с Русия – с нашите деца и пари!

Друг приоритет, който това лице начерта, е борбата с „руската пропаганда“, както тук наричат всяка различна гледна точка. За целта, Тагарев се ангажира да изтрие от историята ни всико свързано с Русия, което би могло да предизвиква чувство на благодарност у българина.

Украинизатора декларира, че ще ограничи всячески влиянието на медии и социални мрежи, които си позволяват да представят Русия като нещо различчно от враг и империя на злото или с две думи ще наложи тотална цензура, ще пренапише учебници и ще ликвидира цялото литературно, културно и историческо наследство, с което Родината ни все още разполага.

Тагарев се ангажира да зличи цялата нова история на България, всичко, което за българина е сакрално и на база на което е формирана колективната му памет. Един министър се обявява за прочистване на България от българи – за обезбългаряване на територията, където е сложен да дерибейства от някакви деградирали англосаксонски елити и техните чиновници в Европа

 Тагарев ще почисти територията от ПАМЕТ!

Това той представи за свой ангажимент и приоритет…..

Време е да осъзнаем, че демонстрирайки безразличие и нихилизъм се превръщаме в съучастници на целенасоченото и планомерно унищожаване на България.

Мнозина считат всико това, на което сме свидетели за фарс, който им е далечен и не ги касае.

За съжаление не е така! Защото не е важно дали ти се интересуваш от войната, важното е, че тя се интересува от теб! Мнозина са наивни и считат, че злото ще ги подмине. Те започват да вярват в него когато то вече е дошло!

Страхил Ангелов