20.09.2024

Във Франция започва процедура по импийчмънт срещу Макрон,което е добре.Лошо е,че разкриха Сталинка…“обслужвала машината за дезинформация и пропаганда на Москва“.

Макрон изключи участието на победилите на парламентарните избори. В резултат партия „Непреклонна Франция“ излезе с предложение за отстраняване на Макрон от власт. И левите сили, заемащи 12 от 22-те места в Бюрото на Народното събрание (най-висшият колегиален орган на долната камара на парламента), подкрепиха прогонването му.

Той защитава интересите на европейската бюрокрация и световните корпорации, а не на френския народ и страната си.

Дали,Еманюел Макрон ще плати за безобразното си управление и за поредицата от сътресения,не съм сигурен,но той заслужава да бъде свален. Чрез мръсни сделки с леви сили и демонизирането на Льо Пен с помощта на всички атлантически медии, Макрон получи предимство дори за втори мандат.

Икономиката на Франция заедно с тази на ЕС продължават да западат.

Лошото е,че разкриха Сталинка и искат да я махат…

Внезапна медийна атака бе подета срещу директора на МВФ.

Материал на американското бизнес издание „Форчън“ в прав текст призовава за спешното отстраняване на Кристалина Георгиева от поста директор на Международния Валутен Фонд.

Текстът със заглавие: „След 2 години сеене на руската пропаганда, МВФ се завръща в Русия в открита конфронтация със Запада“ е пълен с обвинения, че МВФ се осланя в своите доклади за руската икономика единствено да московската статистика, която била изопачена, а ключови индикатори оставали скрити.

Ах,как боли…

Йордан Халачев